| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 53 | ||
| 51 | اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا | |
| دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 77.12 K | ||
| 52 | پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در جو با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی | |
| حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 79.73 K | ||
| 53 | تاثیر جایگزینی مالت جو به جای ذرت بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| امیر سلطانی آلکوئی، جواد پوررضا، صادق خواجه، مصطفی فغانی، فرشید خیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 37.52 K | ||