کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 53 | ||
51 | اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا | |
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.12 K) | ||
52 | پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در جو با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی | |
حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.73 K) | ||
53 | تاثیر جایگزینی مالت جو به جای ذرت بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
امیر سلطانی آلکوئی، جواد پوررضا، صادق خواجه، مصطفی فغانی، فرشید خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.52 K) |