صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
31
-74
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ دان ﮐﺘﺎن در ﺟﯿﺮه ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺑﺮﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب زرده
محمدرضا هاشمی، محمدجواد آگاه، علیرضا پایدار، بهمن ایلامی، امان اله صلح جو، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.82 K)
-73
تاﺛﯿﺮﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮبn-3 و 6-n در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﭼﺮﺑﯽ اﺷﺒﺎع دوره ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻫﺎی ﻣﻬﺎﺑﺎدی
داریوش فخاری، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، محمد مرادی شهر بابک، محسن ابراهیمی، میر حسین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.62 K)
-72
بررﺳﯽ اﺛﺮﻣﺼﺮف ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎی ﻏﯿﺮﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﭘﺮواری
چنگیز خشگوا، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.24 K)
-71
زمان مصرف خوراک، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: اسیدهای چرب شیر و بخش بندی نیتروژن
اکبر نیکخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.55 MB)
-70
تاثیر گل Ammi majus. L برتولید گاز حاصل از جیره با مواد متراکم بالا در شرایط آزمایشگاهی
زهرا خدادادی، محسن ساری، یونس اولادشنبه، علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
-69
مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه، محسن ساری ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-68
تاثیر مدت زمان مکمل کردن اسیدهای چرب غیراشباع در جیره های پایانی روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های افشاری
طاهره خادمی، حمیدرضا میرزایی الموتی، محمدحسین شهیر، مصطفی حاجی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
-67
اثر افزودن موننسین به جیره گاوهای شیری و تاثیر آن بر نسبت اسیدهای چرب فرار و پارامترهای تخمیری شکمبه
ا احمدپور، م زرین، س پارسایی، ع صالحی منش، س امیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.14 MB)
-66
اثر متقابل نسبت اسیدهای چرب ضروری با ویتامین E بر رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین فصیحی، محمد خوروش، محسن حسینی، ابوالفضل این علی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.14 MB)
-65
تاثیر استفاده مستقیم کشت های زنده باکتریایی برفراسنجه های تخمیری شکمبه ای در شرایط In Vitro
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم، رشید صفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-64
بررسی امکان استفاده از کنجاله پسته وحشی در تغذیه جوجه های گوشتی
سحر پارسا نسب، فرشاد زمانی، جواد پوررضا، مصطفی فغانی، حسن جهانبازی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.29 MB)
-63
پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش
محمد امین مهرجردی، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (136.96 K)
-62
مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط
مازیار محیطی اصلی، فرید شریعتمداری، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (369.56 K)
-61
تاثیر استفاده از روغن دانه کتان و روغن ماهی بر روی عملکرد و ترکیبات خون در مرغهای تخمگذار
احد اصغری، محمود رادفر، کامبیز شفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (739.77 K)
-60
تعیین انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب پودرکرم خاکی در مقایسه با پودر ماهی (داخلی و وارداتی)
زهرا عبادی، احمد میرهادی، اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (434.65 K)
-59
تعیین ترکیب لیپیدی اسپرماتوزوآ در قوچ
فرهاد صمدیان، آرمین توحیدی، فاطمه قاضیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (382.47 K)
-58
تعیین قابلیت هضم جیره و مقدار کل اسیدهای چرب فرار به روش in vitroدر اثر استفاده از مکمل اوره و گوگرد
حسن علیعربی، محمدمهدی طباطبایی، زهرا زمانی، پویا زمانی، خلیل زابلی، شهاب بیشه سری، مهناز شادروح
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (450.54 K)
-57
بررسی تاثیر تغذیه تناوبی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی منابع امگا- 3 (روغن ماهی و کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بدن
مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.42 K)
-56
اثر تغذیه دوره ای جوجه های گوشتی با منابع امگا-3 ( روغن ماهی و روغن کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و مقدار کلسترول و تریگلیسرید سرم
مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (382.78 K)
-55
اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب n-3بر کیفیت اسپرم گوسفند زندی پس از انجماد و ذوب
آرمین توحیدی، سعید زین الدینی، روزبه اربیلی، مهدی انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.02 K)
-54
تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب n-6/n-3بر سیستم ایمنی جوجه های تخمگذار
جواد آرشامی، محمدرضا باسامی، محمد پیله ور، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.56 K)
-53
اثر منابع و مقادیر مختلف اسید چرب n-3 بر سیستم ایمنی و تولید مثلی نیمچه های تخمگذار
محمد پیله ور، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (167.03 K)
-52
اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدطاهر میرکزهی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.24 K)
-51
اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.99 K)
-50
اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا
زانیار دانشور، حسین جهانی عزیزآبادی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (788.45 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2