کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه
بابک یزدی، احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، سعید کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

2 تعیین قابلیت هضم علوفه حاصل از مراتع استان بوشهر در مراحل مختلف رشد
عبدالمهدی کبیری فرد، امیرارسلان کمالی، فاطمه غلامیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.94 K)

3 تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک گونه ی مرتعی گون علفی (Astrugalus crenatus ) در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور استان اردبیل
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق، اردوان قربانی، سعید مهدی زاده اردبیلی، رقیه ولی زاده یونجالی، بهمن نوید شاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.53 K)

4 تعیین میزان تجزیه پذیری دو نوع یونجه کوهستانی و دشتی با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابراهیم ولی، یوسف مصطفی لو، جواد بیات کوهسار، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.34 K)

5 ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری دیواره سلولی و ماده آلی گیاه مرتعی چمن پیازدار در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل)
محمدجواد عشقی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، اردوان قربانی، جمال سیف داواتی، مهناز بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413 K)

6 بررسی ترکیبات شیمیایی سرشاخه های گیاه مرتعی کهورک در مراحل مختلف رشد
محمد امین زاده، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، جلیل فرزادمهر، مهدی ناقوس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.2 K)