کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | برآورد معادلات تابعیت برای تخمین قابلیت هضم شکمبه ای تفاله دانه انار به دو روش درون کیسه ای و آزمایشگاهی | |
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.37 K) | ||
2 | بررسی تأثیر کودهای مختلف آلی و شیمیایی بر ارزش غذایی یونجه همدانی با استفاده از آزمون تولید گاز | |
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، علی سپهری، حسن علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.69 K) | ||
3 | تاثیر تخم شنبلیله بر قابلیت هضم آزمایشگاهی یونجه | |
و ناصری، ف هژبری، ف کفیل زاده، ع کرمپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.29 K) | ||
4 | بررسی مقایسه ای روش های برون تنی (آزمایشگاهی) با درون تنی (حیوان زنده) برای اندازه گیری ضرائب هضمی و تخمین انرژی قابل متابولیسم یک خوراک مخلوط با شکل فیزیکی متفاوت | |
حسین غلامی، عمار کچچیان، اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.54 K) |