| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | برآورد معادلات تابعیت برای تخمین قابلیت هضم شکمبه ای تفاله دانه انار به دو روش درون کیسه ای و آزمایشگاهی | |
| فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 255.37 K | ||
| 2 | بررسی تأثیر کودهای مختلف آلی و شیمیایی بر ارزش غذایی یونجه همدانی با استفاده از آزمون تولید گاز | |
| میلاد مجنونی، داریوش علیپور، علی سپهری، حسن علی عربی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 445.69 K | ||
| 3 | تاثیر تخم شنبلیله بر قابلیت هضم آزمایشگاهی یونجه | |
| و ناصری، ف هژبری، ف کفیل زاده، ع کرمپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 37.29 K | ||
| 4 | بررسی مقایسه ای روش های برون تنی (آزمایشگاهی) با درون تنی (حیوان زنده) برای اندازه گیری ضرائب هضمی و تخمین انرژی قابل متابولیسم یک خوراک مخلوط با شکل فیزیکی متفاوت | |
| حسین غلامی، عمار کچچیان، اکبر تقی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 41.54 K | ||