کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 33

-124 بررسی اثر توام کروم آلی و منبع انرژی بر مصرف خوراک و تخمیر شکمبه ای در گاوهای هلشتاین در دوره انتقال
مهدی افتخاری، ابوالفضل زالی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

-123 اثر جیره های حاوی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار بر هضم شکمبه و حرکت مواد در دستگاه گوارش گوسفند
مرتضی چاجی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخاری شاهرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.03 K)

-122 اثر هیبرید بر تخمیر سیلاژ ذرت
سوده مقدسی، محمد خوروش، مسعود علیخانی، خالد صادقی، اکبر قائم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.53 K)

-121 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پیتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری، امید دیانی، محمدرضا محمد آبادی، محسن دانش مسگران، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.47 K)

-120 تأثیر عصاره خٌرفه تخمیر شده و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
شیلان زرین، اردشیر شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (645.67 K)

-119 تاثیر سطوح مختلف جایگزینی دانه گندم تخمیرشده با دانه ذرت روی عملکرد جوجه های گوشتی
م سررشته دار، م متقی طلب، ع شناور، ح درمانی کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (472.82 K)

-118 تأثیر سطوح مختلف عصاره نعناع بر تخمیر و پارامترهای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه
حامد اقبالی، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (163.92 K)

-117 تعیین اثرات تفاله چغندر قند آمونیاکی شده توسط سطوح پایین آمونیاک و افزودن آنزیم و آب بر روی پارامترهای تولیدی گاز در شرایط آزمایشگاهی
بهنام صدیقیان، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.23 K)

-116 اثر سطوح مختلف پوست انار بر فراسنجه های تولیذ گاز در جیره های پرکنسانتره
یدالله عزیزنیا، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.3 K)

-115 بررسی اثرات متقابل روی و کادمیوم بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
مرضیه حمیدی، محسن ساری، محمدتقی بیگی نصیری، سمیه سالاری، محسن مجتهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.18 K)

-114 مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی بومادران ( Achillea millefolium ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.39 K)

-113 مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی مریم گلی (Salvia officinalis ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.68 K)

-112 ساخت و ارزیابی اثر یک منبع اوره آهسته رهش بر فراسنجه های تخمیر
سلطان علی سلطان گجین، حامد خلیل وند بهروزیار، رسول پیرمحمدی، عباس نیکو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (517.14 K)

-111 تاثیر مخلوطی از ترکیبات بافری بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برونتنی
مرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، محمدحسن فتحی نسری، احسان غیاثی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.75 K)

-110 تأثیر برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی
مرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.67 K)

-109 بررسی تاثیر پوست موز بر گوارش پذیری و فراسنجه های تخمیر شکمبه ای درگوسفند
زهرا امینی فرد، علی کیانی، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (538.9 K)

-108 مقایسه افزودنی ها و جاذب ها بر سیلاژ علوفه های مختلف: یک مقاله مروری
فرشید میرزایی، احمد افضل زاده، حسن فضائلی، محمدعلی نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.32 K)

-107 بررسی تاثیر روغن اسانسی اکالیپتوس بر پارامترهای تخمیر با استفاده از آزمون تولید گاز
مصیب تقوی نژاد، داریوش علیپور، پویا زمانی، مجید ترابی گودرزی، علی رزاقی، علی محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.9 K)

-106 بررسی اثر افزودنی های میکروبی سیلو بر شاخص های تخمیری یونجه سیلو شده
فاطمه کاظمی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.38 K)

-105 بررسی اثرات متقابل خوراک ها بر روند تخمیر پذیری آن ها
علی حسین خانی، هلاله محمودی، غلامرضا حمیدیان، اکبر تقی زاده، صادق علیجانی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.85 K)

-104 اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری، عثمان عزیزی، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K)

-103 مقایسه اثر اسانس و گیاه مرزه خوزستانی بر تخمیر و پارامترهای تولید گاز پیت خام نیشکر در شرایط آزمایشگاه
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)

-102 مقایسه های فراسنجه های تولید گاز برگ و ساقه ی واریته های مختلف درخت زیتون
راضیه حاتمی، عیسی ارجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.23 K)

-101 بررسی روند تجزیه پذیری پروتئین خام تفاله انار (خام و عمل آوری شده با اوره) با استفاده از روش کیسه های نایلونی
بهروز ابراهیمی، اکبر تقی زاده، ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K)

-100 اثر افزودنی باکتریایی لاکتیسیل مایز بر روند تخمیر سیلاژ ذرت در مراحل مختلف برداشت
حمید محمدزاده، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، احمد هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.74 K)