کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 ﻣﯿﺰان ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده آﻟﯽ، اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب زﻧﺠﯿﺮ ﮐﻮﺗﺎه ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﻮاد ﺧﻮارﮐﯽ ﺑﺎ ﻣﻨﺸﺎء ﺿﺎﯾﻌﺎت کشاورزی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، سامان لشکری، شهرام شیر محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.51 K)

2 بررسی امکان استفاده از سیلوی ضایعات سیب زمینی در تغذیه نشخوارکنندگان
مصطفی یوسف الهی، روح اله کامیاب کلانتری، احسان دیرکوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.82 K)

3 فرآوری بیولوژیکی برخی از فرآورده های فرعی کشاورزی توسط باکتری های هوازی گرم منفی
محسن برجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

4 مطالعه رشد و تکثیر کرم خاکی با استفاده از ضایعات مختلف صنعتی و کشاورزی
زهرا عبادی، عباس گرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB)

5 بررسی جایگزینی مقادیر مختلف سیب زمینی با یا بدون لاکتوباسیل بجای ملاس در تهیه سیلاژ ذرت
مهسا طالب، فاطمه کاشفی، علی مهدوی، بابک دارابی قانع، عطا مهذوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.34 K)