کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 شمارش جمعیت کل باکتریهای شکمبه با استفاده از روش Real time-PCR
علی حسین خانی، مهدی مرادی، سید علی رضا وکیلی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 86.2 K

2 بررسی تجزیه پذیری ماده خشک سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسید سولفوریک تجاری توسط میکروارگانیسم های شکمبه گاو هلشتاین
افروز شریفی، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 102.58 K

3 بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر میکروبیولوژی سیلاژ ذرت
فرزاد قنبری، تقی قورچی، طیبه ابراهیمی، مرتضی خمیری، عبدالرضا حسین دوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 380.1 K

4 نقش آموزش در بهبود کیفیت شیر (مطالعه موردی شهرستان گلپایگان)
سمیه جنت، محمد چیذری
مشاهده مقاله اصل مقاله 369.28 K

5 مقایسه تنوع ژنتیک باکتریایی بافت اپیمورال و محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بزغاله های مرخز تغذیه شده با میوه بلوط
بدری امیری، عثمان عزیزی، جلال رستم زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 685.13 K

6 بررسی آزمایشگاهی اثرات نوع جیره و حذف پرو توزوا بر تجزیه آفلاتوکسین B1 در محیط شکمبه
مصطفی خدابنده لو، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.97 K

7 تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان
افروز شریفی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.7 K