کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 64

-424 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.49 K

-423 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ زﯾﺘﻮن و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه غذایی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار
میثم افسری اکبر آبادی، احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 275.22 K

-422 اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧونی جوجه های گوشتی
مهرداد ایرانی، شهاب الدین قره ویسی، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.93 K

-421 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭼﺮﺑﯽ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺗﮏ ﯾﺎﺧﺘﻪ ﻫﺎی شکمبه
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمد علی جعفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 279.42 K

-420 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
صفیه محمدی عیان، علی میرزا آقازاده، هادی تیما
مشاهده مقاله اصل مقاله 676.78 K

-419 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، حسین جانمحمدی، سامان لشکری، مرتضی دینی ترکمانی، اکرم گیتویی
مشاهده مقاله اصل مقاله 100.65 K

-418 ارزش تغذیه ای پودر ضایعات کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی
آرش حسن زاده سیدی، بهرام علی زاده، حسین جانمحمدی، علی حسینخانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 110.91 K

-417 ارزش تغذیه ای ضایعات کیک و ویفر کارخانجات شیرینی پزی استان آذربایجان شرقی بر عملکرد جوجه های گوشتی
بهرام علی زاده، آرش حسن زاده سیدی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 134.43 K

-416 اثر کاسنی در جیره غذایی برخصوصیات لاشه بره های بومی استان فارس
بهمن ایلامی، محمدرضا هاشمی، مجید هاشمی، مظاهر صفدریان، حسین نورالهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.64 M

-415 تاثیر استفاده پودر ضایعات کشتارگاهی طیور در جیره غذایی جوجه های گوشتی
محسن دادار، امیر قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.33 K

-414 اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، آرام احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، علی زنگنه
مشاهده مقاله اصل مقاله 808.81 K

-413 بررسی آلودگی باکتریایی و ارزیابی اقتصادی پسماند رستوران به هنگام استفاده در جیره غذایی طیور
صادق چراغی سرای، علی حسین خانی، حسین جانمحمدی، پیمان زارع، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 139.29 K

-412 اثر تغذیه سطوح مختلف تفالۀ سیب برصفات کیفی تخم مرغ در مرغان بومی آذربایجان غربی
سید هادی قائمی، علی نوبخت، سراین رزاق زاده، پرویز بستانچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.68 K

-411 تاثیر جایگزینی کلر با بی کربنات در جیره غذایی جوجه های گوشتی پرورش یافته در ارتفاع بالا بر رشد و غلظت الکترولیت های پلاسما
مصطفی ساعدی، فریبرز خواجعلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.07 K

-410 مقایسه دو نوع جیره غذایی تهیه شده با استفاده ازکنسانتره آماده و روش معمول در جیره جوحه های گوشتی
کریم قربانی، بهروز یاراحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 371.32 K

-409 تاثیر سطوح مختلف پوست گردو ( .Juglansregia L ) بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار تجاری
وحید عباسی راد، خلیل میرزاده، مرتضی ممویی، صالح طباطبایی، مهدی زارعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.18 M

-408 اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری
بهزاد خرمی، حسن فضائلی، محمد سادات بیدگلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 417.42 K

-407 بررسی امکان استفاده ازگیاه خارشتر در جیره نگهداری گوسفند و بز
جعفر باشتینی، حسین توکلی، حسن فضائلی، علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.6 K

-406 اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی، عباسعلی قیصری، حسن جهانفر، رضوان انصاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 935.65 K

-405 اثر تغذیه دو گونه آتریپلکس (کانی سنس و لنتی فرمیس) بر روی ریزش کرک در بزهای کرکی رائینی
ابولفضل آقاجانزاده گلشنی، حمیدرضا انصاری رنانی، حسن نوروزیان، ناصر ماهری سیسی، سید مجتبی سید مومن
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.33 M

-404 اثر استفاده از کنجاله زیره در جیره غذایی گوسفندان قزل
حبیب اقدم شهریار، سعید هادیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M

-403 اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین
محمدعلی جعفری، علی نیکخواه
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M

-402 اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی، حسن فضائلی، حسن رکنی، رمضان حسین پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-401 اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی
بهروز خالقی پور، عباسعلی قیصری، عبدالرضا نبی نژاد، سید علی تبعیدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M

-400 استفاده از ازت اوره شیر در جهت بهبود جیره های غذایی گاوهای شیری
محمد نوروزی، مهران اباذری، مهدی پجاز، غلامرضا اشرفی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.52 K