صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
64
-74
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.49 K)
-73
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ زﯾﺘﻮن و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه غذایی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار
میثم افسری اکبر آبادی، احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.22 K)
-72
اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧونی جوجه های گوشتی
مهرداد ایرانی، شهاب الدین قره ویسی، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.93 K)
-71
اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭼﺮﺑﯽ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺗﮏ ﯾﺎﺧﺘﻪ ﻫﺎی شکمبه
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمد علی جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.42 K)
-70
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
صفیه محمدی عیان، علی میرزا آقازاده، هادی تیما
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (676.78 K)
-69
ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، حسین جانمحمدی، سامان لشکری، مرتضی دینی ترکمانی، اکرم گیتویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (100.65 K)
-68
ارزش تغذیه ای پودر ضایعات کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی
آرش حسن زاده سیدی، بهرام علی زاده، حسین جانمحمدی، علی حسینخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.91 K)
-67
ارزش تغذیه ای ضایعات کیک و ویفر کارخانجات شیرینی پزی استان آذربایجان شرقی بر عملکرد جوجه های گوشتی
بهرام علی زاده، آرش حسن زاده سیدی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (134.43 K)
-66
اثر کاسنی در جیره غذایی برخصوصیات لاشه بره های بومی استان فارس
بهمن ایلامی، محمدرضا هاشمی، مجید هاشمی، مظاهر صفدریان، حسین نورالهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.64 MB)
-65
تاثیر استفاده پودر ضایعات کشتارگاهی طیور در جیره غذایی جوجه های گوشتی
محسن دادار، امیر قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (107.33 K)
-64
اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، آرام احمدی صنوبری، امید احمدی صنوبری، علی زنگنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (808.81 K)
-63
بررسی آلودگی باکتریایی و ارزیابی اقتصادی پسماند رستوران به هنگام استفاده در جیره غذایی طیور
صادق چراغی سرای، علی حسین خانی، حسین جانمحمدی، پیمان زارع، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (139.29 K)
-62
اثر تغذیه سطوح مختلف تفالۀ سیب برصفات کیفی تخم مرغ در مرغان بومی آذربایجان غربی
سید هادی قائمی، علی نوبخت، سراین رزاق زاده، پرویز بستانچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.68 K)
-61
تاثیر جایگزینی کلر با بی کربنات در جیره غذایی جوجه های گوشتی پرورش یافته در ارتفاع بالا بر رشد و غلظت الکترولیت های پلاسما
مصطفی ساعدی، فریبرز خواجعلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.07 K)
-60
مقایسه دو نوع جیره غذایی تهیه شده با استفاده ازکنسانتره آماده و روش معمول در جیره جوحه های گوشتی
کریم قربانی، بهروز یاراحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.32 K)
-59
تاثیر سطوح مختلف پوست گردو ( .Juglansregia L ) بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار تجاری
وحید عباسی راد، خلیل میرزاده، مرتضی ممویی، صالح طباطبایی، مهدی زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.18 MB)
-58
اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری
بهزاد خرمی، حسن فضائلی، محمد سادات بیدگلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (417.42 K)
-57
بررسی امکان استفاده ازگیاه خارشتر در جیره نگهداری گوسفند و بز
جعفر باشتینی، حسین توکلی، حسن فضائلی، علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (335.6 K)
-56
اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی، عباسعلی قیصری، حسن جهانفر، رضوان انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (935.65 K)
-55
اثر تغذیه دو گونه آتریپلکس (کانی سنس و لنتی فرمیس) بر روی ریزش کرک در بزهای کرکی رائینی
ابولفضل آقاجانزاده گلشنی، حمیدرضا انصاری رنانی، حسن نوروزیان، ناصر ماهری سیسی، سید مجتبی سید مومن
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.33 MB)
-54
اثر استفاده از کنجاله زیره در جیره غذایی گوسفندان قزل
حبیب اقدم شهریار، سعید هادیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.05 MB)
-53
اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین
محمدعلی جعفری، علی نیکخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
-52
اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی، حسن فضائلی، حسن رکنی، رمضان حسین پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-51
اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی
بهروز خالقی پور، عباسعلی قیصری، عبدالرضا نبی نژاد، سید علی تبعیدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
-50
استفاده از ازت اوره شیر در جهت بهبود جیره های غذایی گاوهای شیری
محمد نوروزی، مهران اباذری، مهدی پجاز، غلامرضا اشرفی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.52 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3