کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ﺗﻌﺒﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻮ ﺑﻪ روش آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
پارمیس زاهدی مقدم، فرخ کفیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.43 K) | ||
2 | قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی | |
معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
3 | تعیین شاخص ارزش غذایی سرساخه تاغ (.Haloxylon sp) در استان کرمان | |
محمد ولی تکاسی، مجتبی زاهدی فر، بهزاد همتی، سید مجتبی سید مومن | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB) | ||
4 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی | |
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
5 | مقایسه دو روش آزمایشگاهی در تخمین مقاومت شکمبه ای و قابلیت هضم پس شکمبه ای یک منبع متیونین محافظت شده شکمبه ای | |
حسین عبدی بنمار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.54 K) |