کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 ﺗﻌﺒﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻮ ﺑﻪ روش آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
پارمیس زاهدی مقدم، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.43 K)

2 قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 تعیین شاخص ارزش غذایی سرساخه تاغ (.Haloxylon sp) در استان کرمان
محمد ولی تکاسی، مجتبی زاهدی فر، بهزاد همتی، سید مجتبی سید مومن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

4 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

5 مقایسه دو روش آزمایشگاهی در تخمین مقاومت شکمبه ای و قابلیت هضم پس شکمبه ای یک منبع متیونین محافظت شده شکمبه ای
حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.54 K)