| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | ﺗﻌﺒﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻮ ﺑﻪ روش آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
| پارمیس زاهدی مقدم، فرخ کفیل زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 287.43 K | ||
| 2 | قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی | |
| معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M | ||
| 3 | تعیین شاخص ارزش غذایی سرساخه تاغ (.Haloxylon sp) در استان کرمان | |
| محمد ولی تکاسی، مجتبی زاهدی فر، بهزاد همتی، سید مجتبی سید مومن | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M | ||
| 4 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی | |
| محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M | ||
| 5 | مقایسه دو روش آزمایشگاهی در تخمین مقاومت شکمبه ای و قابلیت هضم پس شکمبه ای یک منبع متیونین محافظت شده شکمبه ای | |
| حسین عبدی بنمار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 207.54 K | ||