کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻠﻮﯾﯽ ﺑﺮﻏﻠﻈﺖ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻠﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪانار
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.59 K)

2 استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.01 K)

3 تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
اکرم قیاسی، امید دیانی، مسعود سامی، محسن افشارمنش، یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.88 K)

4 اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K)

5 اثر ترکیبات فنلی موجود در پوست پسته بر قابلیت هضم و برخی از خصوصیات تخمیری شکمبه گوسفندان بلوچی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.62 K)

6 آنالیز کیفی عصاره اتانولی بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتوگرافی و طرف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K)