کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 83

76 اثر افزودنی های میکروبی لالسیل بر غلظت نیتروژن آمونیاکی و پروتئین خام سیلاژ ذرت
کامران رضا یزدی، ندا نفریه، میلاد موسویان، محمد حسین آبادی، پیمان پراویان، امیر کدخدای، مرضیه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.05 K)

77 اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.12 K)

78 تاثیر استفاده از سرکه در جیره غذایی بر روی عملکرد مرغان بومی ایلام
گل پسند محمدی، حمید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.96 K)

79 اثرات جایگزینی ذرت با سورگوم با و بدون استفاده از فیتاز میکروبی بر عملکرد گوشتی جوجه های
علیرضا سقائی، میرداریوش شکوری، بهمن نویدشاد، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (68.71 K)

80 تاثیر دو رقم سورگوم بر مورفولوژی روده کوچک و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمود مسیبی، میرداریوش شکوری، صدیف آزاد مرد دمیرچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K)

81 بررسی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم سورگوم و تاثیر آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود مسیبی، میرداریوش شکوری، صدیف آزاد مرد دمیرچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.88 K)

82 تاثیر جایگزینی گندم با ذرت بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
شیرزاد قادرزاده، سیامک پارسایی، مصطفی قادری، محمد هوشمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.38 K)

83 تاثیر جایگزینی مالت جو به جای ذرت بر عملکرد جوجه های گوشتی
امیر سلطانی آلکوئی، جواد پوررضا، صادق خواجه، مصطفی فغانی، فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.52 K)