کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 20

1 تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.56 K)

2 تاثیر تغذیه سطوح مختلف یک مخلوط آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی خوراک مصرفی گوسفند
حمیدرضا باقرشاه، کامران رضا یزدی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.23 K)

3 مقایسه ترکیبات شیمیایی دو نمونه تفاله زیتون هسته دار و بدون هسته با تفاله سیلو شده و تعیین ضرایب هضمی نمونه های شاهد تفاله زیتون
مجتبی ابرقویی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1016.53 K)

4 تعیین ترکیبات شیمیایی علف نی خوزستان
نجفقلی دبیری، علی نیکخواه نوری، محمد فرهادی، حمید هویزه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

5 تعیین ارزش غذایی محتویات شکمبه خشک شده
امیرحسین رضاخانی، ابولفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.83 MB)

6 تعیین ارزش غذائی علوفه خشک توت فرنگی
عبدالستار کاکه خانیان، صالح صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

7 تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج
سید سعید موسوی، حسن فضائلی، حمید امانلو، محمد تقی مسلمیون، کاوه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

8 تعیین اثر غیرفعال کردن تانن های متراکم علوفه خشک اسپرس بر توزیع نیتروژن در دیواره سلولی و قابلیت دسترسی نیتروژن
حامد خلیل وندی بهرورزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.88 K)

9 برآورد ارزش غذایی علف نی سیلو شده با آنزیم با استفاده از تکنیک تولید گاز
زهرا فیروزکوهی مقدم، قاسم جلیلوند، بهجت خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (561.35 K)

10 ترکیب شیمیایی و روند تجزیه پذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativa L. با استفاده از روش کیسه های نایلونی
زهرا اسلامی، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، رضا سیدشریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.97 K)

11 اثر پرتوتابی الکترون بر تجزیه پذیری دیواره سلولی کاه گندم و مصرف خوراک بره های پرواری
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، وحید جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.77 K)

12 ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری علوفه یونجه در سه مرحله رشد با استفاده از روش کیسه نایلونی
مهدی صائبی فر، محمدحسین رضائی مشگول، اکبر تقی زاده، محمدحسن رضائی مشگول
مشاهده مقاله | اصل مقاله (502.12 K)

13 تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.03 K)

14 ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری دیواره سلولی و ماده آلی گیاه مرتعی چمن پیازدار در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل)
محمدجواد عشقی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، اردوان قربانی، جمال سیف داواتی، مهناز بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413 K)

15 اثر سطوح مختلف اوره بر فراسنجه های تولید گاز علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید گاز (in vitro)
مرتضی تقوی، محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.24 K)

16 ترکیب شیمیایی و روند تجزیهپذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativaL با استفاده از روش کیسه های نایلونی
زهرا اسلامی، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، رضا شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.46 K)

17 اندازه گیری ترکیبات شیمیایی، برخی خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم پوسته های بادام درختی
طاهر یلچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.85 K)

18 بررسی اثر کشت قارچ (فانوریکیت کریزوسپوریم) بر ارزش غذایی باگاس نیشکر
حسن فضائلی، حورا اسد الله خان ولی، بابک بنکدار پور، فرزانه وهاب زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.82 K)

19 اثر شکل فیزیکی خوراک بر متغیرهای خونی و شکمبه ای در بره های پرواری
اسماعیل کیخسروی، علی اکبر خادم، حسین غلامی، علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.88 K)

20 مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمورنژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)