کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 27

-274 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، (ﻣﺎده آﻟﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﻣﯿﻮه ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﻠﻮط ﺑﺮو، ﻣﺎزو و وﯾﻮل )در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
ﻋﺜﻤﺎن زﻣﺎﻧﯽ، ﻓﺮدﯾﻦ ﻫﮋﺑﺮی، ﻓﺮخ ﮐﻔﯿﻞ زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 288.63 K

-273 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ شیر بزهای سانن
مرتضی حسینی غفاری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، سید علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمد هادی اعظمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 270.95 K

-272 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺷﯿﺮ ﺑﺰﻫﺎی سانن
مرﺗﻀﯽ ﺣﺴﯿﻨﯽ ﻏﻔﺎری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، سیدعلیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمد هادی اعظمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 272.96 K

-271 اثر ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ و ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علیرضا سقائی، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار، داریوش شکوری، بهمن نوید شاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 380.98 K

-270 اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 286.09 K

-269 اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮﺗﻌﺎدل ﻧﯿﺘﺮوژن، ﻣﺸﺘﻘﺎت ﭘﻮرﯾﻨﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮسفند
ناهید آقا محمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 304.12 K

-268 اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺳﻨﺠﺎبی
ناهید آقامحمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 285.14 K

-267 تاثیر پلی اتلین گلیکول بر روی پارامتر های هضمی تفاله انگور قرمز با استفاده از روش تولید گاز
سمیه بخشی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 112.09 K

-266 دیدگاه جغرافیای اقتصادی به استفاده از پسماند پسته در خوراک دام با وجود تانن
یوسف هاشمی، رضا اسمعیلی، ناهید زمانی نژاد، علیرضا حمیدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 135.27 K

-265 بررسی تاثیر پلی اتیلن گلیکول و اوره افزوده شده به تفاله انگور سفید سیلو شده بر pHمایع شکمبه و فعالیت جویدن گوسفندان نر نژاد ماکو یی
اسکندر علیزاده، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 388.03 K

-264 اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه
امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M

-263 اثر پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر قابلیت هضم برگ بلوط (.Quercus spp) در گوسفند و بز
مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 393.66 K

-262 ارزیابی همبستگی دو روش (درون تنی و برون تنی) درتعیین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پوش کشمش فرایند شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره
لاله انگجی، منوچهر سوری، محمد مهدی معینی، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 388.03 K

-261 تعیین اثر غیرفعال کردن تانن های متراکم علوفه خشک اسپرس بر توزیع نیتروژن در دیواره سلولی و قابلیت دسترسی نیتروژن
حامد خلیل وندی بهرورزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 306.88 K

-260 تاثیر استفاده از مقادیر مختلف سیلوی تفاله انگور واریته سفید عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول در جیره گوساله های پرواری هلشتاین
مصطفی هناره، رسول پیر محمدی، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 313.33 K

-259 اثر اوره و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات شیمیایی پوست پسته سیلو شده
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 301.63 K

-258 بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر گوارش پذیری پسمانده های چهار واریته پسته در خراسان (رضوی)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، رحمت الله حق پرور، مسلم مسلمی نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 265.22 K

-257 بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم برگ کهور ایرانی (Prosopis Cinaria) در استان کرمان
مسلم مسلمی نیا، مصطفی یوسف الهی، هرمز منصوری، علی صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 298.65 K

-256 تأثیر پلی اتیلن گلیکول بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم دانه خلر
وحیده رزم آذر، نورمحمد تربتی نژاد، جمال سیف دواتی، سعید حسنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 306.76 K

-255 اثر سود، پرتو و پلی اتیلن گلیکول (PEG) در پوسته پسته بر تولید گاز و برآورد سنتز پروتئین میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 80.15 K

-254 اثر میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر تعادل نیتروژن، مشتقات پورینی و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند
ناهید آقامحمدی، فردین هژبری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 75.33 K

-253 اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی، فردین هژبری، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.08 K

-252 اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی روغن ماهی بر متابولیت های خون،تولید و ترکیب شیر بزهای سائن
مرتضی حسینی غفاری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمدهادی اعظمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.17 K

-251 اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سائن
مرتضی حسینی غفاری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمدهادی اعظمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.23 K

-250 تاثیر استفاده از سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر روی تولید گاز تفاله انار
مقصود بشارتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.49 K