صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
27
-224
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، (ﻣﺎده آﻟﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﻣﯿﻮه ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﻠﻮط ﺑﺮو، ﻣﺎزو و وﯾﻮل )در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
ﻋﺜﻤﺎن زﻣﺎﻧﯽ، ﻓﺮدﯾﻦ ﻫﮋﺑﺮی، ﻓﺮخ ﮐﻔﯿﻞ زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.63 K
-223
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ شیر بزهای سانن
مرتضی حسینی غفاری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، سید علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمد هادی اعظمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
270.95 K
-222
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺷﯿﺮ ﺑﺰﻫﺎی سانن
مرﺗﻀﯽ ﺣﺴﯿﻨﯽ ﻏﻔﺎری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، سیدعلیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمد هادی اعظمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
272.96 K
-221
اثر ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ و ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علیرضا سقائی، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار، داریوش شکوری، بهمن نوید شاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
380.98 K
-220
اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
286.09 K
-219
اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮﺗﻌﺎدل ﻧﯿﺘﺮوژن، ﻣﺸﺘﻘﺎت ﭘﻮرﯾﻨﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮسفند
ناهید آقا محمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
304.12 K
-218
اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺳﻨﺠﺎبی
ناهید آقامحمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
285.14 K
-217
تاثیر پلی اتلین گلیکول بر روی پارامتر های هضمی تفاله انگور قرمز با استفاده از روش تولید گاز
سمیه بخشی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
112.09 K
-216
دیدگاه جغرافیای اقتصادی به استفاده از پسماند پسته در خوراک دام با وجود تانن
یوسف هاشمی، رضا اسمعیلی، ناهید زمانی نژاد، علیرضا حمیدیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
135.27 K
-215
بررسی تاثیر پلی اتیلن گلیکول و اوره افزوده شده به تفاله انگور سفید سیلو شده بر pHمایع شکمبه و فعالیت جویدن گوسفندان نر نژاد ماکو یی
اسکندر علیزاده، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.03 K
-214
اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه
امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.13 M
-213
اثر پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر قابلیت هضم برگ بلوط (.Quercus spp) در گوسفند و بز
مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
393.66 K
-212
ارزیابی همبستگی دو روش (درون تنی و برون تنی) درتعیین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پوش کشمش فرایند شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره
لاله انگجی، منوچهر سوری، محمد مهدی معینی، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.03 K
-211
تعیین اثر غیرفعال کردن تانن های متراکم علوفه خشک اسپرس بر توزیع نیتروژن در دیواره سلولی و قابلیت دسترسی نیتروژن
حامد خلیل وندی بهرورزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
306.88 K
-210
تاثیر استفاده از مقادیر مختلف سیلوی تفاله انگور واریته سفید عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول در جیره گوساله های پرواری هلشتاین
مصطفی هناره، رسول پیر محمدی، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
313.33 K
-209
اثر اوره و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات شیمیایی پوست پسته سیلو شده
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
301.63 K
-208
بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر گوارش پذیری پسمانده های چهار واریته پسته در خراسان (رضوی)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، رحمت الله حق پرور، مسلم مسلمی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.22 K
-207
بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم برگ کهور ایرانی (Prosopis Cinaria) در استان کرمان
مسلم مسلمی نیا، مصطفی یوسف الهی، هرمز منصوری، علی صالحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
298.65 K
-206
تأثیر پلی اتیلن گلیکول بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم دانه خلر
وحیده رزم آذر، نورمحمد تربتی نژاد، جمال سیف دواتی، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
306.76 K
-205
اثر سود، پرتو و پلی اتیلن گلیکول (PEG) در پوسته پسته بر تولید گاز و برآورد سنتز پروتئین میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
80.15 K
-204
اثر میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر تعادل نیتروژن، مشتقات پورینی و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند
ناهید آقامحمدی، فردین هژبری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
75.33 K
-203
اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی، فردین هژبری، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.08 K
-202
اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی روغن ماهی بر متابولیت های خون،تولید و ترکیب شیر بزهای سائن
مرتضی حسینی غفاری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمدهادی اعظمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.17 K
-201
اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سائن
مرتضی حسینی غفاری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمدهادی اعظمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.23 K
-200
تاثیر استفاده از سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر روی تولید گاز تفاله انار
مقصود بشارتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
79.49 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2