کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

2 تاثیر سطوح مختلف مس و روی بر تیتر آنتی بادی و جمعیت سلولهای سفید خون جوجه های گوشتی
ساجده حسینی، جواد آرشامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.06 K)

3 برسی ویتامین E جیره مرغ مادر گوشتی آرین بر ایمنیت نتاج حاصل از آن
مجید اقشار، محمد امیری اندی، نامدار اسکندر شیری، سیدعلی پوربخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

4 بررسی اثر استفاده از میوه خنجک بر میزان تولید آنتی بادی در جوجه های گوشتی
مجید حسینی، اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.49 K)

5 ساخت و ارزیابی کیت سنج ایمونوگلوبین G گاوی به روش انتشار ایمنی شعاعی یک طرفه (SRID)
جواد امینی، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

6 استفاده از سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر پاسخ ایمنی هومورال بلدرچین ژاپنی
وحیده صباغی درمیان، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، محمود قزاقی، حمیدرضا وراثی اردکانی، میثم پورطاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.55 K)

7 ارزیابی سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف ویتامین A
صغری حاتمی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، راضیه رئیسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.74 K)

8 اثرات گیاه سرخارگل بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
ندا نصیرزاده، جواد آرشامی، حسن نصیری مقدم، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.28 K)