کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 تأثیر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر عملکرد جوجه های گوشتی
عباس ابراهیمی، زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 109.13 K

2 اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده
بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار
مشاهده مقاله اصل مقاله 287.04 K

3 تاثیر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی ترخون بر تیتر آنفولانزا در مرغ تخمگذار های لاین
ناهید سنجری، بهرام شهره، زربخت انصاری پیرسرائی، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 460.93 K

4 تاثیر جایگزینی آنتی بیوتیک با عصاره شیرین بیان بر عملکرد جوجه گوشتی
حسین خمیس آبادی، فرخ کفیل زاده، رضا ناصری هریسنی، قاسم پورحسابی، برومند چهار آئین
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.16 K

5 آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی، سکینه بابایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.56 K

6 بررسی اثر عصاره متانولی پونه بر تخمیر شکمبه ای با تکنیک تولید گاز
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، مهدی رضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.83 K

7 مطالعه اثر عصاره برخی گیاهان دارویی بر تخمیر شکمبه ای
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، مهدی رضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.79 K

8 اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های فرموله شده به فرم دانه کامل گندم
سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.61 K

9 تاثیر عصاره پوست پرتقال بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.21 K

10 مقایسه اثر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علوقطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.65 K

11 کل بررسی اثر مصرف عصاره یوکا و آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم خوراک در جوجه های گوشتی
زهرا رنجبر، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.69 K