| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه | |
| امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M | ||
| 2 | تعیین ارزش غذایی ورمی کمپوست تهیه شده از مخلوط محتویات شکمبه، ضایعات قارچ صدفی، ضایعات میوه و سبزیجات و فضولات گاوی با روش تکنیک تولید گاز | |
| کیان صادقی، اکبر تقی زاده، احمدرضا حسنی، صادق علیجانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 407.5 K | ||
| 3 | تعیین ارزش غذایی ورمی کمپوست تهیه شده از مخلوط محتویات شکمبه، ضایعات قارچ صدفی، ضایعات میوه و سبزیجات و فضولات گاوی با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
| کیان صادقی، اکبر تقی زاده، احمدرضا حسنی، صادق علیجانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 361.93 K | ||