کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه | |
امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
2 | تعیین ارزش غذایی ورمی کمپوست تهیه شده از مخلوط محتویات شکمبه، ضایعات قارچ صدفی، ضایعات میوه و سبزیجات و فضولات گاوی با روش تکنیک تولید گاز | |
کیان صادقی، اکبر تقی زاده، احمدرضا حسنی، صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.5 K) | ||
3 | تعیین ارزش غذایی ورمی کمپوست تهیه شده از مخلوط محتویات شکمبه، ضایعات قارچ صدفی، ضایعات میوه و سبزیجات و فضولات گاوی با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
کیان صادقی، اکبر تقی زاده، احمدرضا حسنی، صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.93 K) |