کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 اثر افزایش فشار و مجاورت گازهای تخمیری با میکروب های شکمبه بر تولید و ترکیب گاز و قابلیت هضم در شرایط آزمایشگاهی
مرضیه قدمی کوهستانی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، هادی ابراهیمی، وحیده حیدریان میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.11 K)

2 آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی، سکینه بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K)

3 اثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز ارزیابی اقتصادی آزمایش در جیره تلیسه های هلشتاین آمونیاک بر عملکرد و _
صمد صادقی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)

4 تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز
مهدی مقدم، احمد احمدی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K)

5 تاثیر ریشه مارچوبه بر تولید گاز حاصل از یونجه در شرایط آزمایشگاهی
و ناصری، ف هژبری، ف کفیل زاده، ع کرمپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.29 K)

6 ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ
معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.79 K)

7 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز گیاه درمنه (Artemisia fragrand)
مستقیم عزیزپور تپراقلو، اردوان قربانی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، جمال سیف داواتی، جابر شریفی نیارق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.44 K)

8 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام منطقه خراسان شمالی
مصطفی یوسف الهی، حسن کارگر، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.79 K)

9 تاثیر استفاده از سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر روی تولید گاز تفاله انار
مقصود بشارتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.49 K)

10 مطالعه اثر عصاره برخی گیاهان دارویی بر تخمیر شکمبه ای
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، مهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.79 K)