کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ وآوﯾﺸﻦ ﺷﯿﺮازی در ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
محسن ابراهیمی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو، فرهنگ فاتحی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.14 K)

2 تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ وآوﯾﺸﻦ ﺷﯿﺮازی در ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
محسن ابراهیمی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو، فرهنگ فاتحی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.83 K)

3 اثر اسانس آویشن شیرازی بر پراکسیداسیون چربی اسپرم خروس طی ذخیره سازی در 4 درجه سانتی گراد
فهیمه گرامی نژاد، محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.11 K)

4 اثرات ضد آفلاتوکسینی آویشن شیرازی درجوجه های گوشتی؛ بررسی مورفولوژی و هیستوپاتولوژی بافت کبد
امید فانی مکی، حسین انصاری نیک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.76 K)

5 اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی
فاطمه محمد پور، حسن درمانی کوهی، مازیار محیطی اصلی، حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.08 K)

6 ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با گیاهان دارویی کنگر و آویشن شیرازی
حسین انصاری نیک، امید فانی مکی، احمد ابراهیم زاده اله آباد، ژیلا محمودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.3 K)

7 اثرات ضد آفلاتوکسینی آویشن شیرازی در جوجه های گوشتی؛ ارزیابی عملکرد
حسین انصاری نیک، امید فانی نیک، احمد ابراهیم زاده اله آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (590.92 K)

8 بررسی تاثیر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر تغییرات هیستوپاتولویک بافت تخمدان موش سوری
جلیل آب شناس، رضا خیراندیش، احسان الله سخایی، علی مصطفوی دهزویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.91 K)

9 اثر اسانس روغنی آویشن شیرازی بر رشد باکتری های تولید کننده اسیدالکتیک جدا شده از شکمبه گوسفند
رضا صدیقی وثاق، وحیده وحدت منش، داریوش علیپور، حسن علی عربی، محمدیوسف علیخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.35 K)

10 تاثیر افزودن سطح اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی در جیره ی آغازین گوساله های شیرخوار هلشتاین بر فراسنجه های تولید گاز در شرایط برون تنی
محسن ابراهیمی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو، فرهنگ فاتحی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.94 K)