کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 70

-49 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭼﺮﺑﯽ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺗﮏ ﯾﺎﺧﺘﻪ ﻫﺎی شکمبه
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمد علی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.42 K)

-48 اثر مکمل روغن سویا و روغن ماهی برقابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در بزهای مهابادی
داریوش فخاری، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، محمد مرادی شهر بابک، میرحسین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

-47 استحصال و نگهداری سلول های بنیادی مزانشیمی بافت چربی اسب با هدف سلول درمانی
عباس ابویسانی، حسین کاظمی مهرجردی، فائزه علی پور، میلاد شادمان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

-46 اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-45 بررسی تاثیر کلسیم جیره بر میزان انرژی قابل متابولیسم چربی ها
محمد سالار معینی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.45 K)

-44 اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری نژاد هلشتاین بر تولید و ترکیب شیر
احمد افضل زاده، محمد حسین پالیزدار، امیر نیاسری نسلجی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.33 K)

-43 اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری هلشتاین بر غلظت پلاسمایی لپتین، گلوکز و اسید های چرب غیر استریفیه
محمد حسین پالیزدار، احمد افضل زاده، امیر نیاسری نسلجی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.22 K)

-42 اثر دما و چربی های اشباع و غیر اشباع روی استحکام استخوان ها در جوجه گوشتی
یاسر غفرانی ایوری، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.79 K)

-41 عملکرد جوجه های گوشتی در پاسخ به سطوح مختلف اسید چرب و آلفاتوکوفرول استات
ماندانا موسائی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

-40 تعیین ترکیبات شیمیایی علف نی خوزستان
نجفقلی دبیری، علی نیکخواه نوری، محمد فرهادی، حمید هویزه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-39 بررسی کیفیت شیر تولیدی در شهرستان شهربابک استان کرمان
سبحان قاسمیان، مینا مرادی، حسین رضایی نژاد، حسین حسین زاده، سمیه قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.32 K)

-38 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺤﯿﻄﯽ و ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺗﻮده ﮔﺎوﻣﯿﺶ اﺳﺘﺎن ﺧﻮزﺳﺘﺎن
باقر زینوند مجرد، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.79 K)

-37 روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﻣﻨﺤﻨﯽ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ، درﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان
روح الله عبدالله پور، محمد مرادی شهربابک، اردشیر نجاتی جوارمی، رسول واعظ ترشیزی، محمدباقر صیادنژاد، علیرضا اقبال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (694.71 K)

-36 ﺑﺮآورد ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ و اﺟﺰاء آن در ﮔﺎوﻣﯿﺶﻫﺎی اﯾﺮان
فاطمه علاء نوشهر، عبدالاحد شادپرور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.96 K)

-35 اثر سطوح مختلف چربی و ال- کارنتین در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
احمد قدرت نما، امیر عطار، منصور رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

-34 اثرات سطوح مختلف اسید چرب و آلفاتوکوفرول استات بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
ماندانا موسائی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.07 K)

-33 تخمین پارامترهای ژنتیکی صفت تولید چربی شیر گاوهای نژاد هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
حسن اله یارزاده زیارت، کمال شجاعیان، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.22 K)

-32 بررسی عملکرد و برآورد پارامتر های ژنتیکی صفات تولید شیر و چربی در بز های آمیخته
مختار علی عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.42 K)

-31 تعیین مناسبترین وزن کشتار در بره های نر مغانی
مهدی بایری یار، نصراله پیرانی، صادق علیجانی، عباس رافت، طاهر یلچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.93 K)

-30 بررسی اثر افزودن امولسیفایر در جیره های با منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی
سعید خلجی، مجتبی زاغری، احمد ملک زادگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.95 K)

-29 ارزیابی ژنتیکی یک گله گاو هلشتاین برای صفات تولید شیر، چربی و پروتئین
پروانه حقوقی، ابراهیم اسدی خشویی، حمید رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (655.69 K)

-28 برآورد روندهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و درصد چربی گاومیش استان خوزستان
افشین شبیبی، محمد تقی بیگی نصیری، جمال فیضی، محمود نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (810.14 K)

-27 اثرات تغذیه ای سطوح مختلف نانوزئولیت و زئولیت طبیعی بر ترکیب لاشه و وزن اندام های داخلی بدن جوجه های گوشتی
نسترن شاه ابراهیمی، خلیل میرزاده، مرتضی مموئی، احمد طاطار، محمد حجتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.28 K)

-26 بررسی مطابقت آماره های ژنتیکی و محیطی صفات درصدی مربوط به شیر با آماره های مقداری آنها
محمد مددخواه، اردشیر نجاتی جوارمی، فضل ال. افراز، مهدی سرگلزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (921.32 K)

-25 تأثیر سطوح مختلف پودرچربی و مکمل ویتامین Eبر روی میزان کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار
عبدالرضا حیدری بوشهری، موسی اسلامی، هدایت اله روشنفکر، رضا فتح آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.68 K)