صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
93
1
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﭘﻨﺒﻪ دانه
سیدعلی ﺑﻄﺤﺎﯾﯽ، یوسف جعفری آهنگری، حسن یکتا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (168.82 K)
2
اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.86 K)
3
ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ دو ﻧﻮع ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺣﺮارﺗﯽ ( ﺑﺮﺷﺘﻪ و اﺗﻮﮐﻼو ﮐﺮدن ) ﺑﺮ روﻧﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ و ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ SDS-PAGE در داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ
معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.78 K)
4
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻗﺎرچ Phanerochaete chrysosporium ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﺎک اره ﺻﻨﻮﺑﺮ ﺟﻬﺖ اﺳﺘﻔﺎده در ﺧﻮراک دام
مهناز بیات، ﻓﺮزاد ﻣﯿﺮزاﯾﯽ آﻗﺠﻪ ﻗﺸﻼق، ﻣﻌﺮاج ﺷﺮری، ﺟﻤﺎل ﺳﯿﻒداواﺗﯽ، مهدی روحانی، ﻣﺤﻤﺪ ﺟﻮاد ﻋشقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (290.79 K)
5
اثر اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻤﯿﺮی، ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت
مرتضی کردی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.8 K)
6
ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم ﺑﺮاﺳﺎس ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎیی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (382.46 K)
7
اثر ﮐﻮدﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ ﺑﻪ روشin situ
فاطمه اصغرزاده، محمد حسن فتحی نسری، محمد علی بهدانی، احمد رضا داورمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (234.96 K)
8
اﺛﺮ ﮐﻮدﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری ﻫﻮازی ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ
فاطمه اصغر زاده، محمد حسن فتحی نسری، محمد علی بهدانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (290.06 K)
9
تعیین ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮگ ﺑﺮﺑﺎرﯾﺲ وﻟﮕﺎرﯾﺲ ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، محمدرضا تهرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.34 K)
10
ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس )
وحید کاردان مقدم، محمدحسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (265.16 K)
11
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ارزش اﻧﺮژی زاﯾﯽ اﺳﭙﺮس در ﭼﯿﻦ ﺳﻮم
بهروز نجف زاده، سید مهدی طباطبائی، علی رضائی، احمد احمذی، نواب قبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (211.83 K)
12
اﺛﺮ ارﺗﻔﺎع ﺑﺮداﺷﺖ ﺑﺮ ﻧﺴﺒﺖ اﻧﺪامﻫﺎی ﻫﻮاﯾﯽ ﮔﯿﺎه و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت اﯾﺮانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.29 K)
13
اﺛﺮ ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﻨﻮﻟﻮژی ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺮﺧﯽ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎی ﻏﺎﻟﺐ ﻣﺮﺗﻌﯽ اﺳﺘﺎن ﺑﻮ شهر
امیر ارسلان کمالی، امیر داور فروزنده، نورالدین طباطبائی، احمدرضا رنجبری، سید ابوطالب صادقی، سهیل مهاجری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (349.86 K)
14
اثر کودهای نیتروژن و فسفر بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه گلرنگ به روش in situ
فاطمه اصغرزاده، محمدحسن فتحی نسری، محمدعلی بهدانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
15
بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (836.88 K)
16
بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (984.75 K)
17
ارزیابی کیفیت و ترکیب شیمیایی مواد سیلویی بقایای حاصل از پوست گیری پسته
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
18
تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکبمه ای کاه کنجد با استفاده از روش کیسه های نایلونی
علیرضا ذبیح الله زاده سماکوش، غلامرضا مختارپور، رضا رحمتیان، سهراب شعبانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
19
تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro)
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
20
بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ ضایعات پوست پسته با خرمای ضایعاتی
بتول سلطانی نژاد، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.94 K)
21
مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
22
ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و تاثیر تغذیه آن بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان کرمانی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (150.2 K)
23
تعیین تجزیه پذیری پوسته سویا به روش کیسه های نایلونی
حمید محمدزاده، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (90.75 K)
24
تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل متابولیسم حقیقی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور استان آذربایجان شرقی
مجید قشلاق، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، عباس رأفت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (211.33 K)
25
ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته
عطیه بهلولی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4