صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪی ﮐﺎﺳﻨﯽ بر ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪی ﮔﻨﺪم
اﻟﻨﺎ ﻧﺒﯽ ﯾﺎر، علی ﻣﯿﺮزا آﻗﺎزاده، زﻫﺮه ﺣﺎج اﺑﻮل ﻟﻮ، واﻋﻆ ﮐﺮﻣﯽ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.14 K)
2
اثر سطوح مختلف علوفه گیاه کاسنی برعملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره های بومی استان فارس
محمدرضا هاشمی، مجید هاشمی، بهمن ایلامی، حسین نورالهی، مظاهر صفدریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (276.48 K)
3
اثر کاسنی در جیره غذایی برخصوصیات لاشه بره های بومی استان فارس
بهمن ایلامی، محمدرضا هاشمی، مجید هاشمی، مظاهر صفدریان، حسین نورالهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.64 MB)
4
تاثیر پودر نعنا (Mentha piperita L)، آویشن (Thymus vulgaris L) و کاسنی (Chicorium intybus L) بر عملکرد و بافت شناسی روده جوجه های گوشتی
بهجت پورسینا، علی میرقلنج، پریسا سلیمانی رودی، محمد صدقی، علی طیبی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.05 K)
5
اثرسطوح مختلف شاهتره وکاسنی بر غلظت آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
مژگان مظهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.83 K)
6
تاثیر سطوح مختلف عصاره آبی گیاه کاسنی بر کیفیت اسپرم بز مرخز پس از یخ گشایی
پریسا نظری، گلشن عظیمی، عباس فرشاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (483.73 K)
7
تعیین ترکیب شیمیایی برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی
مرتضی وقارسیدین، محسن مجتهدی، حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (453.31 K)
8
تأثیر برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی
مرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.67 K)
9
بررسی تجزیه پذیری شکمبه ای برخی گیاهان مرتعی به روش کیسه های نایلونی
مرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (773.07 K)
10
بررسی اثرات سطوح مختلف پودر ریشه ی کاسنی بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم
النا نبی یار، علی میرزا آقازاده، زهره حاج ابول لو، واعظ کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.96 K)