صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
اثر جایگزینی ذرت به جای جو بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
س.ه حسینی، ی روزبهان، ع. ر آقاشاهی، س.ع حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
387.63 K
2
بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC
یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
397.1 K
3
بررسی افزایش سطح پروتئین قابل تجزیه در شکمبه و یا پروتئین عبوری دراوایل شیردهی در گاوهای تغذیه شده با دانه ذرت
رضوان افشارهزارخانی، مهدی کاظمی بن چناری، مهدی میرزایی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
471.47 K
4
تاثیر روش های مختلف عمل آوری دانه ذرت بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری
حسین اصغر حسین زاده، فریبا فریور، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
954.49 K
5
استفاده از سیلاژ ذرت و علف خشک یونجه در جیره هایی بر پایه دانه ذرت و دانه جو درتغذیه گاوهای شیری
مرتضی نعمتی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، ابراهیم قاسمی، مهدی میرزایی، فرزاد هاشم زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
536.32 K
6
افزایش سطح تفاله چغندر قند در جیرهایی با منبع غله متفاوت
مرتضی نعمتی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، ابراهیم قاسمی، مهدی میرزایی، فرزاد هاشم زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
506.9 K