کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 519

-149 اثر پودر چربی گیاهی کلسیمی شده بر عملکرد گوساله های نر پرواری هلشتاین در شرایط گرما و رطوبت بالا
کامبیز توفیقی، یوسف جعفری آهنگری، یوسف روزبهان، کاظم کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-148 مقایسه اثرات پروبیوتیکی ماست، کفیر و کشت مخمر بر جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های شیری هلشتاین
فاظمه وزیری، مسیح الله فروزمند، الهه جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1020.81 K)

-147 اثر تغذیه تفاله خرما فرآوری شده با سود بر عملکرد بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.74 K)

-146 اثر سطوح مختلف پنبه دانه بر عملکرد بره های پرواری نر قزل مازندرانی
محمدهادی آقاجانی دلاور، محمد جعفری، فاطمه حسنی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.54 K)

-145 تاثیر تغذیه شیر به روش افزایش - کاهش مرحله ای بررشد، مصرف استارتر و بروز اسهال در گوساله های هلشتاین
محمد مهدی والهی، غلامرضا قربانی، محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

-144 مقایسه اثر افزدن پروبیوتیک پروتکسین در سه سطح مختلف در شیر مصرفی برعملکرد بره های زل مازندران از بدو تولد تا زمان از شیرگیری
محسن موسوی کاشانی، شهاب الدین قره ویسی، مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB)

-143 تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر جمعیت میکروبی روده و عملکرد در بلدرچین ژاپنی
مینا صحنه، فیروز صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

-142 اثر روغن سویای حرارت دیده در تغذیۀ مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.65 K)

-141 اثرات سطوح مختلف روغن ماهی و چای سبز بر سیستم ایمنی همورال در جوجه گوشتی
شقایق زارع زاده، محمد روستایی علی مهر، علیرضا علیزاده، محسن محمدی قیصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.29 K)

-140 اثرات سطوح مختلف روغن ماهی و چای سبز بر عملکرد رشد جوجه گوشتی
شقایق زارع زاده، محمد روستایی علی مهر، علیرضا علیزاده، محسن محمدی قیصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (160.64 K)

-139 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، حسین جانمحمدی، سامان لشکری، مرتضی دینی ترکمانی، اکرم گیتویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.65 K)

-138 اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.01 K)

-137 اثر ویتامین E و سطوح مختلف اسانس شوید بر عملکرد مرغ هی تخمگذار
فاطمه خیری، خلیل میرزاده، صالح طباطبایی وکیلی، سمیه سالاری، علی آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

-136 تاثیر تزریق داخل صفاقی گرلین بر عملکرد غازهای بومی
علی ذاکری، حبیب اقدم شهریار، جمشید قیاسی قلعه کندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

-135 صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم
مهری رابط، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، امیرمنصور وطن خواه، سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.97 K)

-134 تاثیر منابع مختلف مکمل روی برعملکرد و غلظت روی و مس در خون بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، علی چیگینی پیرمردوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

-133 بررسی وضعیت عملکردی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان زنجان در سال 1390
حسین ایراندوست، محمود محمود اوغلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.52 K)

-132 تاثیر استفاده پودر ضایعات کشتارگاهی طیور در جیره غذایی جوجه های گوشتی
محسن دادار، امیر قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.33 K)

-131 بررسی اثر تراکم در واحد سطح بر دان مصرفی و عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمد حسینی، حمید رضا دوستی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (487.17 K)

-130 بررسی تاثیر درصد رطوبت بستر بر عملکرد و اووسیت های ایمریا در دوره رشد جوجه های گوشتی
رضا رحمتیان، مهرداد ایرانی، غلامرضا مختارپور، علیرضا حق نظر، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.19 K)

-129 بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر عملکرد جوجه های گوشتی
سینا پیوستگان، پرویز فرهومند، رسول شهروز، نگین دلفانی، امیر طلاتپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.23 K)

-128 مقایسه اثر افزودن سه نوع پروبیوتیک (لووسل اس - سی، پروتکسین، بایومین ایمبو) در شیر مصرفی برعملکرد بره های بومی مازندران از بدو تولد تا زمان از شیرگیری
مهدی بهاری، کاوه جعفری خورشیدی، ماکان موسوی کاشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.49 MB)

-127 تأثیر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر عملکرد جوجه های گوشتی
عباس ابراهیمی، زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.13 K)

-126 ارزیابی سطوح مختلف سبوس برنج با آنزیم فیتاز بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی
حسین راشدی، محمدرضا پورعلمی، محمدحسین پالیزدار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.02 K)

-125 استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران، مهدی تقی نژاد رودبنه، محمد افروزیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.17 K)