| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز | |
| سعید فدایی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 401.08 K | ||
| 2 | فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین یونجه ی خشک و پودر ماهی به روش نوین برون تنی | |
| جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 79.51 K | ||