کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز | |
سعید فدایی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.08 K) | ||
2 | فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین یونجه ی خشک و پودر ماهی به روش نوین برون تنی | |
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.51 K) |