کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ و ارزش ﻏﺬاﺋﯽ اﺳﭙﺮس
بهروز نجف نژاد، سید مهدی طباطبائی، علی رضائی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.34 K)

2 بررسی اثر مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی، صفات زراعی و ارزش غذایی شبدر ایرانی در چین سوم
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)