کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﮐﺎﻣﻞ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
سید محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی میرزایی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.74 K)

2 اثر سطوح مختلف دانه گندم در جیره های پیش از زایش بر سلامت و عملکرد تلیسه های هلشتاین
فرود احسان بخش، حمید امانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (994.21 K)

3 اثرات دانه گندم در جیره های پا به ماه روی سلامت و توان تولیدی گاوهای شیری
داود زحمتکش، حمید امانلو، علی نیکخواه، مهران ابوذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (972.02 K)

4 تعیین ترکیبات شیمیایی دانه گندم و جو استان آذربایجان غربی
زینال همتی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.06 K)

5 تاثیر سطوح مختلف جایگزینی دانه گندم تخمیرشده با دانه ذرت روی عملکرد جوجه های گوشتی
م سررشته دار، م متقی طلب، ع شناور، ح درمانی کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (472.82 K)

6 مقایسه گوارش پذیری برونتنی دانه نوین تریتی پایرم با دانه گندم و تریتیکاله به روش تولید گاز
طاهره اسمی پور، مهدی قریشی، شهریار کارگر، حسین شاهسوند حسنی، فرشته سنگ سفیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (725.72 K)

7 تعیین ترکیبات شیمیایی دانه نوین تریتی پایرم پایدار دربرابر شوری و مقایسه آن با دانه تریتیکاله و گندم
طاهره اسمی پور، مهدی قریشی، شهریار کارگر، حسین شاهسوند حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.13 K)