کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 مقایسه ارزش غذایی علف خشک شبدر، اسپرس و یونجه استان کردستان
کامبیز کامگار، محمدعلی موسوی، عبد الرحمن ابن عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

2 تعیین اثر غیرفعال کردن تانن های متراکم علوفه خشک اسپرس بر توزیع نیتروژن در دیواره سلولی و قابلیت دسترسی نیتروژن
حامد خلیل وندی بهرورزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.88 K)

3 اثر ترکیبات غیر فعال کننده تانن بر فراسنجه های تجریه پذیری ماده خشک و پروتئین خام اسپرس (Onobrychis viciifolia)
حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.18 K)

4 ارزیابی برخی از خصوصیات تغذیه ای یونجه و اسپرس در منطقه شهرکرد
الهه طغیانی، علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.32 K)

5 تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای اسپرس زراعی (Onobrychis vicifolia) در سه مرحله فنولوژیکی رشد،با روش کیسه های نایلونی
سعید مهدیزاده اردبیلی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، اردوان قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.92 K)