کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | مقایسه ارزش غذایی علف خشک شبدر، اسپرس و یونجه استان کردستان | |
کامبیز کامگار، محمدعلی موسوی، عبد الرحمن ابن عباسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
2 | تعیین اثر غیرفعال کردن تانن های متراکم علوفه خشک اسپرس بر توزیع نیتروژن در دیواره سلولی و قابلیت دسترسی نیتروژن | |
حامد خلیل وندی بهرورزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.88 K) | ||
3 | اثر ترکیبات غیر فعال کننده تانن بر فراسنجه های تجریه پذیری ماده خشک و پروتئین خام اسپرس (Onobrychis viciifolia) | |
حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.18 K) | ||
4 | ارزیابی برخی از خصوصیات تغذیه ای یونجه و اسپرس در منطقه شهرکرد | |
الهه طغیانی، علی محرری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.32 K) | ||
5 | تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای اسپرس زراعی (Onobrychis vicifolia) در سه مرحله فنولوژیکی رشد،با روش کیسه های نایلونی | |
سعید مهدیزاده اردبیلی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، اردوان قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.92 K) |