کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﺟﻮ ﮐﻮﻫﯽ، آﮔﺮوﭘﺎﯾﺮون و ﺷﺒﺪر ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روشﻫﺎی ﮐﯿﺴﻪﻫﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
معصومه توکلی، علی احمد علو قطبی، بهروز رسولی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 300.85 K | ||
2 | تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ماده خشک شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی | |
سبحان گلچین گله دونی، اسدالله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، ایوب فرهادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.43 M | ||
3 | تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری الیاف نامحلول در شوینده خنثی شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی | |
سبحان گلچین گله دونی، اسدا... تیموری یانسری، هادی محمد زاده، حسین صمدی واسکسی، حبیب تقوی کرگان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.32 M | ||
4 | اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم | |
مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.56 K |