کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﺟﻮ ﮐﻮﻫﯽ، آﮔﺮوﭘﺎﯾﺮون و ﺷﺒﺪر ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روشﻫﺎی ﮐﯿﺴﻪﻫﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
معصومه توکلی، علی احمد علو قطبی، بهروز رسولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.85 K) | ||
2 | تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ماده خشک شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی | |
سبحان گلچین گله دونی، اسدالله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، ایوب فرهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB) | ||
3 | تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری الیاف نامحلول در شوینده خنثی شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی | |
سبحان گلچین گله دونی، اسدا... تیموری یانسری، هادی محمد زاده، حسین صمدی واسکسی، حبیب تقوی کرگان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB) | ||
4 | اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم | |
مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.56 K) |