صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
25
1
اﺛﺮات ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﺑﺮگ ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ ورا ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مجتبی بشارتیان، جواد آرشامی، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، رضا بهاری کاشانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371 K)
2
بررسی اثرات پودر لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی، در دوره انتقال قبل از زایش در بزهای مهابادی
علی تیموری، رسول پیرمحمد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (956.24 K)
3
بررسی اثر پودر گیاه بادبان رومی ایرانی بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله های شیرخوار هلشتاین قبل و بعد از شیرگیری
مهدی عاصمی اصفهانی، مهدی بابایی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.66 K)
4
بررسی اثرات پودر لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی،PH شکمبه و نیتروژن آمونیاکی در قوچ ماکویی
رقیه پوربایرامیان، رسول پیرمحمدی، بهریه شاهی، پرویز فرهومند، ایرج برنوسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.83 K)
5
بررسی اثرات سطوح مختلف پودر ریشه ی کاسنی بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم
النا نبی یار، علی میرزا آقازاده، زهره حاج ابول لو، واعظ کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.96 K)
6
اثر استفاده از پودر اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulate) بر عملکرد جوجه های گوشتی
رضا گواهی، غلامرضا قلمکاری، مجید طغیانی، شاهین اقبال سعید، مهدی شهریاری، سینا سنجری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.37 K)
7
اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
علی جلالی، علیرضا صفامهر، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.17 K)
8
تاثیر سطوح مختلف پودر خوشاربزه بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته بیگی علی آبادی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.04 K)
9
بررسی اثر پودر آب پنیر خشک و تخمیر شده بر پسخ ایمنی همورال در مقابل بیماری های برونشیت عفونی، گامبورو، نیوکاسل و آنفولانزا و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه مرغ های مادر گوشتی
مرتضی آریا، اسماعیل توانافر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.29 K)
10
بررسی اثر سطوح مختلف پودر بذر خارمریم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.12 K)
11
اثر سطوح مختلف پودر بذر خارمریم بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.1 K)
12
تاثیر سطوح مختلف پودر لیموترش و آویلامایسین بر کیفیت لاشه و وزن اندام های داخلی جوجه های گوشتی
افسون قدرتی، پرویز فرهومند، صادق چراغی، مجتبی ایمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.18 K)
13
بررسی مصرف سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری، مهرداد ایرانی، هادی یوسف تبار میری، مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.18 K)
14
اثر پودر برگ گیاه درمنه خزری بر عملکرد جوجه های گوشتی
لیلا غلامرضایی، مهرداد محمدی، عبدالحسین ابوالقاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.18 K)
15
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.29 K)
16
تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
احمد محمودی، مجید طغیانی، سینا معماریان، مریم شهریار، مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.53 K)
17
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.18 K)
18
اثر سطوح مختلف پودر سماق در جیره غذایی بر عملکرد و روده جوجه های گوشتی
علی محمدی، جواد پوررضا، نبی الله خون میرزایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (75.79 K)
19
اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی
زهرا دارابی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، رامین حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.4 K)
20
اثر افزودن پودر زیره سیاه و زیره سبز به جیره غذایی بر عملکرد رشد و پاسخ تست فوق حساسیت پوستی (CBH) در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.21 K)
21
بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش انرژی قابل متابولیسم پودر طحال (Spleen meal) برای تغذیه طیور
مسعود پهلوان زاده، ناصر موسوی، محسن نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.66 K)
22
اثر مقادیر مختلف پودر هسته خرما در جیره جوجه های گوشتی آلوده شده با آفلاتوکسین B1 بر عملکرد جوجه های گوشتی
فهیمه دانش یار، نظر افضلی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.13 K)
23
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر گیاه آلوئه را بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
علی نقی شکری، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (75.32 K)
24
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر زنجبیل و دارچین بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
شهناز نجفی، کامران طاهرپور، هدایتعلی ورهرام
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.5 K)
25
بررسی اثر مصرف سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون جوجه گوشتی
غلامرضا زابلی، مهدی جهانتیغ، محمود قزاقی، مرتضی اصغری، رحمت حق پرور، علی ملایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.16 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه