کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 993.34 K

2 اثرجسم زرد بر کمیت و کیفیت اووسایت گیری برون تنی در شتر یک کوهانه
حمیدرضا پویان، احمد زارع شحنه، پرویز تاجیک، محمدجواد ضمیری، مهدی خدایی مطلق
مشاهده مقاله اصل مقاله 384.48 K

3 اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی
دانیال فرهادی، احمد کریمی، امیرعلی صادقی، جلال رستم زاده، مایکل بدفورد
مشاهده مقاله اصل مقاله 488.22 K

4 تاثیر مخلوطی از ترکیبات بافری بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برونتنی
مرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، محمدحسن فتحی نسری، احسان غیاثی
مشاهده مقاله اصل مقاله 480.75 K

5 اثر مهار تولید متان بر تجمع گازهای قابل احتراق (H2 + CH4 ) و بازیابی انرژی در یونجه خشک و دانه جو به عنوان سوبسترا در شرایط برون تنی
مرضیه قدمی کوهستانی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، هادی ابراهیمی، وحیده حیدریان میری
مشاهده مقاله اصل مقاله 283.55 K

6 بررسی فعالیت فیتازی باکتری های بی هوازی شکمبه در شرایط برون تنی
لیلا نکوئی، رضا مجیدزاده هروی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 689.47 K

7 بررسی ارزش غذائی گونه های مختلف شبدر با استفاده از روش برون تنی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 620.83 K

8 اثر عصاره ی آویشن بر قابلیت هضم، بیومس میکروبی، مقادیر انرژی برآورد شده و کینتیک تخمیر جیره گاو شیرده در شرایط برون تنی
وریا ناصری، فرخ کفیل زاده، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 371.56 K

9 ارزیابی پتانسیل کاهش متان اسانس صمغ درخت ون (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) در شرایط برون تنی
وریا ناصری، فرخ کفیل زاده، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 290.55 K

10 فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین کنجاله ی سویا و کنجاله ی کلزا در شرایط برون تنی
جواد فلاحتی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.28 K

11 بررسی بار اسیدی شکمبه ای و تخمیر جیره ای پردانه ی حاوی برخی بافرهای شیمیایی در شرایط برون تنی
جواد امینی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.35 K

12 بررسی مقایسه ای روش های برون تنی (آزمایشگاهی) با درون تنی (حیوان زنده) برای اندازه گیری ضرائب هضمی و تخمین انرژی قابل متابولیسم یک خوراک مخلوط با شکل فیزیکی متفاوت
حسین غلامی، عمار کچچیان، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 41.54 K