کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (993.34 K)

2 اثرجسم زرد بر کمیت و کیفیت اووسایت گیری برون تنی در شتر یک کوهانه
حمیدرضا پویان، احمد زارع شحنه، پرویز تاجیک، محمدجواد ضمیری، مهدی خدایی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.48 K)

3 اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی
دانیال فرهادی، احمد کریمی، امیرعلی صادقی، جلال رستم زاده، مایکل بدفورد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (488.22 K)

4 تاثیر مخلوطی از ترکیبات بافری بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برونتنی
مرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، محمدحسن فتحی نسری، احسان غیاثی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.75 K)

5 اثر مهار تولید متان بر تجمع گازهای قابل احتراق (H2 + CH4 ) و بازیابی انرژی در یونجه خشک و دانه جو به عنوان سوبسترا در شرایط برون تنی
مرضیه قدمی کوهستانی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، هادی ابراهیمی، وحیده حیدریان میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.55 K)

6 بررسی فعالیت فیتازی باکتری های بی هوازی شکمبه در شرایط برون تنی
لیلا نکوئی، رضا مجیدزاده هروی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (689.47 K)

7 بررسی ارزش غذائی گونه های مختلف شبدر با استفاده از روش برون تنی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (620.83 K)

8 اثر عصاره ی آویشن بر قابلیت هضم، بیومس میکروبی، مقادیر انرژی برآورد شده و کینتیک تخمیر جیره گاو شیرده در شرایط برون تنی
وریا ناصری، فرخ کفیل زاده، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.56 K)

9 ارزیابی پتانسیل کاهش متان اسانس صمغ درخت ون (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) در شرایط برون تنی
وریا ناصری، فرخ کفیل زاده، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.55 K)

10 فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین کنجاله ی سویا و کنجاله ی کلزا در شرایط برون تنی
جواد فلاحتی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.28 K)

11 بررسی بار اسیدی شکمبه ای و تخمیر جیره ای پردانه ی حاوی برخی بافرهای شیمیایی در شرایط برون تنی
جواد امینی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.35 K)

12 بررسی مقایسه ای روش های برون تنی (آزمایشگاهی) با درون تنی (حیوان زنده) برای اندازه گیری ضرائب هضمی و تخمین انرژی قابل متابولیسم یک خوراک مخلوط با شکل فیزیکی متفاوت
حسین غلامی، عمار کچچیان، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.54 K)