کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر پرتوتابی بر ترکیبات شیمیایی و غلظت ایمونوگلوبولین G آغوز
الهه سادات امینی رباطی، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.33 M

2 تأثیر روشهای عمل آوری حرارتی و پرتوتابی بر مقدار گوسیپول کنجاله پنبه دانه
فرزاد قنبری، تقی قورچی، پروین شورنگ، هرمز منصوری، نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 368.99 K

3 مقایسه اثرات پرتوهای ریزموج، گاما و الکترون بر روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام، نشاسته و ماده خشک دانه جو
الناز پیرعدل، رسول پیرمحمدی، حامد خلیلوندی بهروزیار
مشاهده مقاله اصل مقاله 889.11 K

4 مقایسه اثرات پرتوتابی و انجماد برکیفیت آغوز
الهه امینی رباطی، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 375.17 K

5 اثر پرتو الکترون بر تجزیه پذیری سورگوم علوفه ای به روش آزمایشگاهی تولید گاز (Gas Production)
نجیب الله افراسیابی، قاسم جلیلوند، سمیه برکستان، میثم فولادوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 435.93 K

6 اثر پرتو بیم الکترونی بر قابلیت هضم شکمبه ای علوفه نی به روش کیسه های نایلونی
نظر آذریان، قاسم جلیلوند، نجیب اله افراسیابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 305.86 K

7 اثر پرتو بیم الکترون بر میزان تجزیه پذیری علوفه نی به روش تولید گاز
نظر آذریان، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 333.54 K