کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر آمیخته (تک کوهانه ودوکوهانه) طی دوره های مختلف پروار
زهرا عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.41 K)

2 اثر افزودن سطوح مختلف مکمل های آلی روی و مس بر پروفیل مواد معدنی خون در بره های مهربان
سلیمه ترکاشون، محمدمهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، رضا علیمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.44 K)

3 اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر پروفیل مواد معدنی و فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز خون در بره های پرواری نژاد مهربان
رضا علیمحمدی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.01 K)

4 ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ
معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.79 K)