| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر آمیخته (تک کوهانه ودوکوهانه) طی دوره های مختلف پروار | |
| زهرا عبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 390.41 K | ||
| 2 | اثر افزودن سطوح مختلف مکمل های آلی روی و مس بر پروفیل مواد معدنی خون در بره های مهربان | |
| سلیمه ترکاشون، محمدمهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، رضا علیمحمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 539.44 K | ||
| 3 | اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر پروفیل مواد معدنی و فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز خون در بره های پرواری نژاد مهربان | |
| رضا علیمحمدی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 402.01 K | ||
| 4 | ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ | |
| معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 78.79 K | ||