کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر آمیخته (تک کوهانه ودوکوهانه) طی دوره های مختلف پروار | |
زهرا عبادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 390.41 K | ||
2 | اثر افزودن سطوح مختلف مکمل های آلی روی و مس بر پروفیل مواد معدنی خون در بره های مهربان | |
سلیمه ترکاشون، محمدمهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، رضا علیمحمدی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 539.44 K | ||
3 | اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر پروفیل مواد معدنی و فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز خون در بره های پرواری نژاد مهربان | |
رضا علیمحمدی، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.01 K | ||
4 | ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ | |
معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.79 K |