کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تعیین اثرات استفاده از رژیمهای مختلف کودی (جامد، مایع و کود دامی) در توتستان بر عملکرد کرم ابریشم
علیرضا بیژن نیا، علیرضا صیداوی، کیوان اعتباری، رضا صورتی، مانی غنی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.04 M

2 تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر روی عملکرد تولید و ترکیب شیمیایی یونجه همدانی
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، علی سپهری، حسن علی عربی، رضا صدیقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.71 M

3 بررسی تأثیر کودهای مختلف آلی و شیمیایی بر ارزش غذایی یونجه همدانی با استفاده از آزمون تولید گاز
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، علی سپهری، حسن علی عربی
مشاهده مقاله اصل مقاله 445.69 K

4 کیفیت تغذیه ای سیلاژ علوفه نی با کود بستر طیور
هادی دادی پور، محمدرضا دهقانی، مصطفی یوسف الهی، فرزاد باقرزاده کاسمانی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 396.95 K

5 اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.04 K