کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تعیین اثرات استفاده از رژیمهای مختلف کودی (جامد، مایع و کود دامی) در توتستان بر عملکرد کرم ابریشم | |
علیرضا بیژن نیا، علیرضا صیداوی، کیوان اعتباری، رضا صورتی، مانی غنی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
2 | تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر روی عملکرد تولید و ترکیب شیمیایی یونجه همدانی | |
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، علی سپهری، حسن علی عربی، رضا صدیقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.71 MB) | ||
3 | بررسی تأثیر کودهای مختلف آلی و شیمیایی بر ارزش غذایی یونجه همدانی با استفاده از آزمون تولید گاز | |
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، علی سپهری، حسن علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.69 K) | ||
4 | کیفیت تغذیه ای سیلاژ علوفه نی با کود بستر طیور | |
هادی دادی پور، محمدرضا دهقانی، مصطفی یوسف الهی، فرزاد باقرزاده کاسمانی، قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (396.95 K) | ||
5 | اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ | |
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.04 K) |