کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر عصاره های گیاهی- رازیانه -آویشن- نعناع فلفلی و شوید بر عملکرد مرغ های تخم گذار لگهورن | |
مرتضی نسیمی، رضا وکیلی، نظر افضلی، حسین نعیمی پور، حسین اسماعیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.43 K) | ||
2 | بررسی فعالیتهای ضد باکتریایی عصاره های گیاهی سیر ،(Allium Sativum) نعناع (.Mentha SPP) و پیاز ( Allium Cepa) در مقابل باکتری اشرشیاکلی (E. coli) جدا شده از جوجه های گوشتی | |
احمد زیار لاریمی، مهرداد ایرانی، شهاب الدین قره ویسی، زهرا رحمانی، علی گنجیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.34 K) | ||
3 | بررسی اثر عصاره مرزنگوش، پونه و بابونه بر جمعیت میکروفلور روده بلدرچین های ژاپنی | |
زهرا محمدزاده، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، علی رضا بهنامی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.52 K) |