کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 18

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن، ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.74 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻃﻮل اﯾﻠﺌﻮم، دﺋﻮدﻧﻮم و ژژﻧﻮم روده در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آﻟﻮده ﺷﺪه ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1
امید فانی مکی، نظر افضلی، علی اله رسانی، مجتبی فروزان مهر، عباس شبیک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.67 K)

3 اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم ﺑﺎ و ﺑﺪون ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
سوسن محمدی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طاهره مومنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.62 K)

4 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﻤﺎق در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی محمدی، جواد پوررضا، نبی اله خون میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.08 K)

5 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه ﻣﺮزﻧﺠﻮش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
امیر روفچائی، مریم مجدالدین، مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404 K)

6 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ ﻧﺎﻧﻮ ﻧﻘﺮه ﺑﻌﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ وزن ﻧﺴﺒﯽ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﻓﻮﻣﺘﺮﯾﮏ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد تقی زاده، محمدامیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.03 K)

7 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮو ﻓﻠﻮر روده ی ﮐﻮر و ﺗﺎﻧﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ی ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻮرﮔﻮم در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ذرت
محمدرضا عبادی، جواد پوررضا، محمدعلی ادریس، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.29 K)

8 بررسی اثر مسیرهای مختلف ورود پروبیوتیک به دستگاه گوارش بر فیزیولوژی روده باریک بلدرچین ژاپنی
کاظم سیفی، محمد امیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

9 تغییرات فراوانی نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.23 K)

10 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
صفدر دری، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان، فاطمه بهنام نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.58 K)

11 بررسی اثرات اسانس گیاهان نعناع و آنیس به همراه اسید آلی بر هیستوومورفولوژی روده جوجه های گوشتی در سن 1 تا 21 روزی
فاطمه کریمی، اسعد وزیری، قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.13 K)

12 تاثیر سطوح افزایشی تریتیکاله با و بدون آنزیم بر مورفولوژی روده و قابلیت هضم ایلنومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مرتضی اسماعیلی، امیرحسین طغیانی، علی تبعیدیان، محمد محمدرضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.29 K)

13 تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر خصوصیات استخوان درشت نی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
محمدحسین بهشتی مقدم، منصور رضائی، سارا بهشتی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.95 K)

14 بررسی تغییرات مربوط به عملکرد و طول ایلتوم، دئودنوم و ژژنوم روده در جوجه های گوشتی آلوده شده با سطوح مختلف آفلاتوکسین B1
امید فانی مکی، نظر افضلی، علی اله رسانی، مجتبی فروزان مهر، عباس شیبک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.1 K)

15 اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندو با و بدون عمل آوری بر خصوصیات مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
سوسن محمدی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طاهره مومنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.4 K)

16 اثرات سینبیوتیک (Protexin+Oligosaccharid) بر فراسنجه های عملکردی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی
مجید منقی طلب، نصرت اله احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.61 K)

17 اثر سطوح مختلف پودر سماق در جیره غذایی بر عملکرد و روده جوجه های گوشتی
علی محمدی، جواد پوررضا، نبی الله خون میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.79 K)

18 تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزنجوش بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و فعالیت آنتی اکسیدانی پلاسما در جوجه های گوشتی
امیر روفچانی، مریم مجدالدین، مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.37 K)