| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن | |
| جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 443.31 K | ||
| 2 | بررسی ارتباط ترکیبات فیبری و فنولی موجود در پوسته دانه جو با میزان هضم شکمبه ای واریته های مختلف | |
| معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 77.61 K | ||