کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن | |
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.31 K) | ||
2 | بررسی ارتباط ترکیبات فیبری و فنولی موجود در پوسته دانه جو با میزان هضم شکمبه ای واریته های مختلف | |
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.61 K) |