صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
17
1
اثرﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ 1 ﺗﺎ 42 روزگی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.41 K)
2
اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر زﻧﺠﺒﯿﻞ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شهناز نجفی، کامران طاهرپور، هدایتعلی ورهرام
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.33 K)
3
اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.79 K)
4
بررﺳﯽ اﺛﺮ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﮐﺒﺪی ﻃﯿﻮر ﮔﻮﺷتی
مائده جهادی، مهرداد ایرانی، عباس علی ده پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.7 K)
5
اثر گیاهان دارویی دارچین، فلفل قرمز، زنجبیل و زیره سبز برخصوصیات لاشه و طول و وزن روده جوجه های گوشتی
مسعود ابراهیمی، عبدالله حسینی، محمد حسین پالیزدار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (989.39 K)
6
اثر گیاهان دارویی دارچین، فلفل قرمز، زنجبیل و زیره سبز بر عملکرد جوجه های گوشتی
مسعود ابراهیمی، عبدالله حسینی، محمد حسین پالیزدار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
7
اثر پودر ریشه زنجبیل بر فراسنجه های رشد جوجه های گوشتی
دنیز آژیر، افشین ذاکری، علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (259.3 K)
8
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
میثم پورطاهری، حسن محمدی عمارت، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، وحیده صباغی، حمیدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (416.16 K)
9
بررسی اثر پودر زنجبیل در کاهش تنش گرمایی جوجه گوشتی
محمد مکی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.42 K)
10
اثر سطوح مختلف پودر زنجبیل بر پاسخ ایمنی هومورال بلدرچین ژاپنی
میثم پورطاهری، مهران مهری، فرزاد باقر زاده کاسمانی، وحیده صباغی، حمیدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.02 K)
11
اثر پودر گیاه زنجبیل و ویتامین E بر عملکرد و وزن نسبی اندام های داخلی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
امیدعلی اسماعیلی پور، نجمه طاهری سروتمین، مژگان مظهری، روح الله میرمحمودی، صدرالله مولایی مقبلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.83 K)
12
اثرات سطوح مختلف پودر ریشه زنجبیل بر وضعیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، زهرا دارابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.54 K)
13
بررسی اثر زنجبیل بر فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی طیور گوشتی
مائده جهادی، مهرداد ایرانی، عباس علی ده پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.58 K)
14
اثر سطوح متفاوت زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی 1 تا 42 روزگی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.51 K)
15
اثرات سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی زنجبیل بر پارامترهای خونی رت های نر
محسن ابوالفضلی، جواد آرشامی، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، علیرضا ایوبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.24 K)
16
اثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی زنجبیل بر بافت بیضه سطح تستوسترون در موش های صحرایی نر
محسن ابوالفضلی، جواد آرشامی، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، علیرضا ایوبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.04 K)
17
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر زنجبیل و دارچین بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
شهناز نجفی، کامران طاهرپور، هدایتعلی ورهرام
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.5 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه