کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند
کامران رضا یزدی، حسین مروج، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.93 K)

2 استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در تغذیه جوجه های گوشتی
جمال سیف دواتی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

3 بررسی تأثیر فرآوری های شیمیایی مختلف بر قابلیت تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام گیاه علوفه ای خلر (Lathyrus sativus) به روش کیسه های نایلونی
نرگس وحدانی، کامران رضایزدی، حسین مروج، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.37 K)

4 مقایسه ارزش غذایی 11 رقم خلر کشت شده در شرایط دیم استان لرستان به منظور انتخاب لاین برتر
کریم قربانی، حسن فضائلی، کریم خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.75 K)

5 ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)