کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند | |
کامران رضا یزدی، حسین مروج، جمال سیف دواتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.93 K) | ||
2 | استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در تغذیه جوجه های گوشتی | |
جمال سیف دواتی، کامران رضا یزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB) | ||
3 | بررسی تأثیر فرآوری های شیمیایی مختلف بر قابلیت تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام گیاه علوفه ای خلر (Lathyrus sativus) به روش کیسه های نایلونی | |
نرگس وحدانی، کامران رضایزدی، حسین مروج، مهدی دهقان بنادکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.37 K) | ||
4 | مقایسه ارزش غذایی 11 رقم خلر کشت شده در شرایط دیم استان لرستان به منظور انتخاب لاین برتر | |
کریم قربانی، حسن فضائلی، کریم خادمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.75 K) | ||
5 | ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل | |
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K) |