صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
تأثیر تزریق اسیدآمینه و دکسترین در تخم مرغ های مادر گوشتی روی رشد جوجه های تولیدی
نگین امیری دوماری، محمد سالارمعینی، شیما تشرفی، محدثه اسلامی، سپیده انصاری نمین
مشاهده مقاله
اصل مقاله
328.36 K
2
اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
334.93 K
3
فناوری استفاده از آب استیپ ذرت (CSL) در خوراک حیوانات
آرش ارشادی، آرش سلطانی، مهدی امینی، مهدی جعفری اصل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
872.33 K
4
محافظت اسیدآمینه گلوتامین در برابر فلور میکروبی شکمبه با استفاده از سطوح مختلف فرم آلدهید و ارزیابی آن در محیط آزمایشگاهی (in vitro)
تیمور تنها، مختار فتحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.92 K
5
تاثیر تغذیه جنینی تخم مرغ با اسیدهای آمینه آرژنین و ترئونین بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
شهره طهماسبی، مجید طغیانی، فرشاد زمانی، مهرداد مدرسی، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.97 K
6
پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در جو با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
79.73 K
7
پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در سورگوم با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.59 K
8
تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قابل هضم گندم با استفاده از مدل های ریاضی
پریسا سلیمانی رودی، ابوالقاسم گلیان، محمد صدقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.79 K
9
تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی چراغی افارانی، محمود شیوازاد، ناصر موسوی، نجفقلی دبیری، مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.65 K