کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر تزریق اسیدآمینه و دکسترین در تخم مرغ های مادر گوشتی روی رشد جوجه های تولیدی
نگین امیری دوماری، محمد سالارمعینی، شیما تشرفی، محدثه اسلامی، سپیده انصاری نمین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.36 K)

2 اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.93 K)

3 فناوری استفاده از آب استیپ ذرت (CSL) در خوراک حیوانات
آرش ارشادی، آرش سلطانی، مهدی امینی، مهدی جعفری اصل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (872.33 K)

4 محافظت اسیدآمینه گلوتامین در برابر فلور میکروبی شکمبه با استفاده از سطوح مختلف فرم آلدهید و ارزیابی آن در محیط آزمایشگاهی (in vitro)
تیمور تنها، مختار فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K)

5 تاثیر تغذیه جنینی تخم مرغ با اسیدهای آمینه آرژنین و ترئونین بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
شهره طهماسبی، مجید طغیانی، فرشاد زمانی، مهرداد مدرسی، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)

6 پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در جو با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.73 K)

7 پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در سورگوم با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)

8 تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قابل هضم گندم با استفاده از مدل های ریاضی
پریسا سلیمانی رودی، ابوالقاسم گلیان، محمد صدقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.79 K)

9 تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی چراغی افارانی، محمود شیوازاد، ناصر موسوی، نجفقلی دبیری، مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.65 K)