| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | استفاده از پسماند تقطیری تغلیظ شده ی ملاس حاصل از کارخانه های تولید الکل در تغذیه دام | |
| وحید علامه صدر، محمد مهدی معینی، طاهره امجدیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 141.55 K | ||
| 2 | اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی | |
| کبری جرجندی رضازاده، قربانعلی صادقی، احمد کریمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 329.99 K | ||
| 3 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
| محمد رضا خدا دوست، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، قربانعلی اسدی، فرزانه گنجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 155.48 K | ||