| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک | |
| محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 507.24 K | ||
| 2 | تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی | |
| محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 918.55 K | ||
| 3 | بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر وضعیت آنتی اکسیدانی سرم خون در جوجه های گوشتی | |
| مریم میردریکوندی، حشمت اله خسروی نیا، بهمن پریزادیان کاوان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 317.47 K | ||
| 4 | بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر غلظت آنزیم های کبدی و ارتباط آن با بیماری کبد چرب در جوجه های گوشتی | |
| مریم میردریکوندی، حشمت اله خسروی نیا، بهمن پریزادیان کاوان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 322.41 K | ||