• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 507.24 K

2 تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 918.55 K

3 بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر وضعیت آنتی اکسیدانی سرم خون در جوجه های گوشتی
مریم میردریکوندی، حشمت اله خسروی نیا، بهمن پریزادیان کاوان
مشاهده مقاله اصل مقاله 317.47 K

4 بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر غلظت آنزیم های کبدی و ارتباط آن با بیماری کبد چرب در جوجه های گوشتی
مریم میردریکوندی، حشمت اله خسروی نیا، بهمن پریزادیان کاوان
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.41 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب