کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک | |
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (507.24 K) | ||
2 | تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی | |
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.55 K) | ||
3 | بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر وضعیت آنتی اکسیدانی سرم خون در جوجه های گوشتی | |
مریم میردریکوندی، حشمت اله خسروی نیا، بهمن پریزادیان کاوان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.47 K) | ||
4 | بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر غلظت آنزیم های کبدی و ارتباط آن با بیماری کبد چرب در جوجه های گوشتی | |
مریم میردریکوندی، حشمت اله خسروی نیا، بهمن پریزادیان کاوان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.41 K) |