صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
88
-124
اﻓﺰودن ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
358.67 K
-123
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻشه جوجه های گوشتی
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری، مﻬﯿﺎر رﺣﯿﻤﯽ، منصور رﺿﺎﯾﯽ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
504.26 K
-122
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﻓﯿﺘﻮﻣﯿﮑﺲ، ﻫﻤﯽﺳﻞ و ﭘﺮِﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ماهان بقایی، اﻣﯿﻦ ﻋﺸﺎﯾﺮیزاده، حسین تقوی، بهرام ﺳﯽ ﺳﺨﺘﯽ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
360.47 K
-121
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﯿﺮه در دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
قاسم فرهادی، منصور رضایی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
281.36 K
-120
تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.88 K
-119
تاﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻓﺮآوری ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محدثه طوسی مجرد، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
384.36 K
-118
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم شهریار، سینا معماریان، احمد محمودی، مجید طغیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
372.06 K
-117
ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯿﺰان ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺻﻔﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﻻﺷﻪ و ﻧﺴﺒﺖ وزن اﻧﺪامﻫﺎی داﺧﻠﯽ و ﺣﺴﺎس در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آﻟﻮده ﺷﺪه ﺑﺎ ﺳﻄﻮح آفلاتوکسینB1
امید فانی مکی، نظر افضلی، آرش امیدی، عباس شبیک، مجتبی فروزان مهر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
417.94 K
-116
بررﺳﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ و ﻣﺎده ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ﻗﻔس
ملیحه مروت، پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، ابراهیم بحرینی، رضا مصدق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
302.44 K
-115
تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﻟﯿﻤﻮﺗﺮش و آوﯾﻼﻣﺎﯾﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ و وزن اﻧﺪام ﻫﺎی داﺧﻠﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
افسون قدرتی، مجتبی ایمانی، پرویز فرهومند، صادق چراغی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.11 K
-114
ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
فهیمه دانشیار، محمد امین زاده، معصومه ولوی، هادی قنبرزاده، هادی سریر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
290.84 K
-113
اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺴﺎب ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻣﻼس ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وحید علامه صدر، محمدمهدی معینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
367.6 K
-112
اﺛﺮات ﻣﯿﻮه ی ﮐَﻮٓر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
داود سلطانی، علیرضا صفامهر، علی نوبخت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
363.9 K
-111
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ ﻧﺎﻧﻮ ﻧﻘﺮه ﺑﻌﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ وزن ﻧﺴﺒﯽ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﻓﻮﻣﺘﺮﯾﮏ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد تقی زاده، محمدامیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
365.03 K
-110
اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، مهدی بهلولی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.88 M
-109
اثر بلوک کردن جیره های با و بدون کود مرغی فرآوری شده بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی، یوسف روزبهان، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
133.68 K
-108
بررسی امکان استفاده از کنجاله پسته وحشی در تغذیه جوجه های گوشتی
سحر پارسا نسب، فرشاد زمانی، جواد پوررضا، مصطفی فغانی، حسن جهانبازی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.29 M
-107
ارزﯾﺎﺑﯽ اﺛﺮات ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ اﺳﺘﻔﺎده از ﮔﻠﺴﯿﺮﯾﺪﻫﺎی اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﺳﻮﯾﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﺠﺎری
حسین محمدزاده کراتی، محسن آیت اللهی، سعید حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.26 M
-106
اﺛﺮ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسن حسینیان بیلندی، مهدی ناقوس، محمد حسینی، حسن عزیز آبادی، جواد دباغ کاخکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
932.1 K
-105
اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره برمیانگین وزن قطعات راسته بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.22 M
-104
اثر طول مدت پروار برصفات رشد و خصوصیات لاشه درگوساله های نر بومی لرستان
کریم قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
419.89 K
-103
اثرات مکمل زیلپاترول هیدروکلرید بر برخی خصوصیت های لاشه و ترکیبات شیمیایی در ماهیچه راسته بزغاله های نر اخته شده
علی هاتفی، آرمین توحیدی، مرتضی مرادی دیو کلاهی، ابولفضل زالی، سعید زین الدینی، مهدی گنج خانلو، رضا مسعودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.61 M
-102
همبستگی ژنتیکی بین صفات رشد و لاشه در گوسفندان لری بختیاری
محمد علی طالبی، رضا میرائی آشتیانی، محمد مرادی شهر بابک، اردشیر نجاتی جوارمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
348.05 K
-101
بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، غلامعلی کلیدری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
391.58 K
-100
اثر روغن پسمانده کارخانجات چیپس بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مرتضی یوسفی، کیوان کرکودی، میثم عباسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
352.7 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4