صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
73
-174
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﮐﺎﻣﻞ و ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ای ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ﻋﺒﺪاله ﻣﻘﺪﺳﯽ، ﻣﺤﻤﺪ ﺣﺴﯿﻦ ﺷﻬﯿﺮ، وﺣﯿﺪ ﻏﻼﻣﯽ، ﻣﯿﺪ اﻓﺴﺮﯾﺎن، زﻫﺮا ﺷﺎهﻋﻠﯿﺰاده، ﻣﻬﺪی ﻗﻬﺮﻣﺎنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.08 K)
-173
اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻔﺎﻟﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺮﺟﯿﺮه ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی، محمد زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (403.7 K)
-172
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮم ﮔﻠﯿﺴﺮﯾﺪی اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻧﺎﺣﯿﻪ اﯾﻠﺌﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم
مرتضی گلشادی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.15 K)
-171
تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم
مرتضی گلشادی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.59 K)
-170
اﺛﺮﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﯿﻠﻮی ذرت ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﮔﺎز آﻣﻮﻧﯿﺎک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ارزﯾﺎﺑﯽ اﻗﺘﺼﺎدی آزﻣﺎیش در جیره ﺗﻠﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
صمد صادقی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.39 K)
-169
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪی ﮐﺎﺳﻨﯽ بر ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪی ﮔﻨﺪم
اﻟﻨﺎ ﻧﺒﯽ ﯾﺎر، علی ﻣﯿﺮزا آﻗﺎزاده، زﻫﺮه ﺣﺎج اﺑﻮل ﻟﻮ، واﻋﻆ ﮐﺮﻣﯽ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.14 K)
-168
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.39 K)
-167
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم و ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
فاطمه صاحبی اعلا، جلال سالاری، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.02 K)
-166
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻨﺘﻮﻧﯿﺖ ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮﺗﺨﻤﯿﺮ و ﻫﻀﻢﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﮔﻨﺪم در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
محمد جواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مصطفی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.78 K)
-165
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﭼﺮﺑﯽ ﺣﻔﺮه ﺑﻄﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی تغذیه شده ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻓﺮﻣﻮﻟﻪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﻓﺮم داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ ﮔﻨﺪم
سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (321.65 K)
-164
ﺗﺨﻤﯿﻦ ﻣﯿﺰان اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
پریسا سلیمانی رودی، ابوالقاسم گلیان، محمد صدقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.92 K)
-163
تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.88 K)
-162
اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم ﺑﺎ و ﺑﺪون ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
سوسن محمدی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طاهره مومنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.62 K)
-161
مقاﯾﺴﻪ درﺻﺪ اﺑﻘﺎء ازت در ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی زراﻋﯽ ﮔﯿﺎﻫﺎن ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ( ﮔﻨﺪم و ﺑﺮﻧﺞ ) ( و ﻟﮕﻮﻣﯿﻨﻪ( ﻣﺎش و ﮐﻠﺰا ) در اﺛﺮ ﻏﻨﯽ ﺳﺎزی ﺑﺎ اوره
مجید حجازی فر، محمدرضا اصغری، غللامحسین ایرجیان، محمدمهدی کثیریان، بهروز قلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (180.35 K)
-160
تاثیر جایگزینی گندم کامل در جیره های بر پایه جو بر میزان گوارش پذیری مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار
محسن حسینی، محمد خوروش، حسین فصیحی، الهه جهانیان، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-159
تاثیر مکمل ال-ترئونین روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنی سلولی بر بلدرچین ژاپنی نر در جیره ی بر پایه گندم (42-21 روزگی)
دلینا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.5 MB)
-158
تاثیر مکمل ال-ترئونین بر عملکرد و برخی اندام های درونی بلدرچین ژاپنی در جیره ی بر پایه گندم
دلنیا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.58 MB)
-157
تأثیر آنزیم فیتاز میکروبی برعملکرد و تولید تخم مرغ مرغان تخم گذار تجاری در جیره حاوی گندم- جو
مهدی اصلی، نظر افضلی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (445.18 K)
-156
تاثیر سطوح افزایشی تریتیکاله با و بدون آنزیم بر عملکرد و برخی از خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مرتضی اسماعیلی، امیر حسین طغیانی، علی تبعیدیان، مهدی زمانی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (177.73 K)
-155
مطالعه اثر تغذیه دانه کامل گندم و جو محلی با آنزیم به جوجه های گوشتی
مرتضی طه یزدی، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (201.74 K)
-154
بررسی اثر سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم برحسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخرزاده، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (196.08 K)
-153
نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.74 K)
-152
بررسی تاثیر استفاده از تفاله ی پودر شده ی گوجه فرنگی در جیره غذایی بر پایه گندم و سویا بر عملکرد مرغ های تخمگذار و برخی فراسنجه های کیفی تخم مرغ
روح الله قاسمی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (155.24 K)
-151
در جیره بر پایه جو یا گندم بر عملکرد جوجه گوشتی Rovabio Excel بررسی تاثیر آنزیم
مجید افشار، هوشنگ لطف الهیان، مهرداد نفیسی، نامدار اسکندر شیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.34 MB)
-150
اثر دو رقم و فرم دانه گندم با وبدون آنزیم بر عملکرد، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی، علی آقازاده، رسول شهروز، وحید ساداتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3