کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 مقایسه قابلیت هضم هیبرید سه رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده با رقم اسپیدفید با روش تولید گاز
عبدالکریم قره داشلی، اکبر تقی زاده، محمد پاسندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

2 تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند، مسعود علیخانی، محمد خوروش، غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

3 مقایسه اجزای لاشه هیبریدهای تجاری طیور گوشتی ایران
مصطفی کریمی ساداتی، روح الله عبدالله پور، عبدالعلی طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (176.07 K)

4 بررسی میزان بروزآسیت در پنج سویه جوجه گوشتی
منصوره منصوربهمنی، حسین مروج، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (461.29 K)

5 مطالعه پرورش هیبریدهای کرم ابریشم در استان همدان - شهرستان ملایر
حسین شفیعی ورزنه، مصطفی طالبی اسفندارانی، علی فرهپور، عبدالحسین معیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (991.22 K)

6 اثر هیبرید بر تخمیر سیلاژ ذرت
سوده مقدسی، محمد خوروش، مسعود علیخانی، خالد صادقی، اکبر قائم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.53 K)

7 مقایسه عملکرد شش سویه تجاری جوجه گوشتی موجود در ایران
محمد حیدری، محمد مهدی معینی، شهاب قاضی، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)