کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.6 K)

2 استفاده از روش آزمون گاز برای تعیین قابلیت هضم ماده آلی و ماده خشک علوفه مرتعی فرانکنیا هیرسوتا
وحیده جعفری، نورمحمد تربتی نژاد، هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.42 K)

3 استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.14 K)

4 تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

5 تعیین ارزش غذایی برخی از علوفه های مرتعی خراسان رضوی با استفاده از تکنیک تولید گاز و کیسه نایلونی
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، مهدی محقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (525.36 K)

6 تاثیر تغذیه جیره های دستی به جای جیره های مرتعی بر روند تغییرات نیتروژن آمونیاکی شکمبه شتر های تک کوهانه
پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، محسن ساری، جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.74 K)