صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.6 K
2
استفاده از روش آزمون گاز برای تعیین قابلیت هضم ماده آلی و ماده خشک علوفه مرتعی فرانکنیا هیرسوتا
وحیده جعفری، نورمحمد تربتی نژاد، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
918.42 K
3
استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.14 K
4
تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
5
تعیین ارزش غذایی برخی از علوفه های مرتعی خراسان رضوی با استفاده از تکنیک تولید گاز و کیسه نایلونی
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، مهدی محقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
525.36 K
6
تاثیر تغذیه جیره های دستی به جای جیره های مرتعی بر روند تغییرات نیتروژن آمونیاکی شکمبه شتر های تک کوهانه
پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، محسن ساری، جمال فیاضی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
357.74 K