کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﯿﻮه درﺧﺖ ﮐﻬﻮر اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
ﺳﯿﺮوس ﻧﻮروزی، اﮐﺒﺮ ﯾﻌﻘﻮﺑﻔﺮ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.86 K)

2 اثر جیره حاوی پسماند عمل آوری شده میوه و تره بار برترکیب املاح گوشت گوسفند
زهرا عبادی، مهناز صالحی، ابوالفضل عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB)

3 تجزیه پذیری دانه و میوه کهور (Prosopis Juliflora) با روش In situ
بهاءالدین عالم زاده، عزیز کردونی، بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.83 K)

4 اثر سطوح مختلف میوه درخت کهورایرانی بر عمکرد مرغ های تخمگذار
سیروس نوروزی، اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.29 K)

5 تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز میوه درخت کهور جهت استفاده در جیره ی غذایی مرغ
سیروس نوروزی، اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.29 K)

6 اثر سطوح مختلف پودر خشک شده میوه کیوی روی برخی از متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
مجتبی قنبری، مهرداد ایرانی، بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.33 K)

7 اثر استفاده از سطوح مختلف پودر خشک شده میوه کیوی روی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مجتبی قنبری، مهرداد ایرانی، بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.61 K)