کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ وآﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮدﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ ﮔﺬار | |
احمد محبی فر، مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.8 K) | ||
2 | ارزیابی سطوح مختلف سبوس برنج با آنزیم فیتاز بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی | |
حسین راشدی، محمدرضا پورعلمی، محمدحسین پالیزدار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.02 K) | ||
3 | اثر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و پودر مخلوط گیاهی حاوی سیر و آویشن در جیره ی غذایی بر عملکرد مرغ های تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ | |
احمد محبی فر، مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.29 K) | ||
4 | اثر جیره های حاوی سبوس گندم و برنج و آنزیم فیتاز بر خصصیات کیفی در تخم مرغ در مرغ های تخم گذار | |
ع.ا ساکی، ع عطریان، س میرزایی، غ خداکرمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.7 K) |