| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ﺗﺎﺛﯿﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ وآﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮدﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ ﮔﺬار | |
| احمد محبی فر، مهران ترکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 353.8 K | ||
| 2 | ارزیابی سطوح مختلف سبوس برنج با آنزیم فیتاز بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی | |
| حسین راشدی، محمدرضا پورعلمی، محمدحسین پالیزدار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 107.02 K | ||
| 3 | اثر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و پودر مخلوط گیاهی حاوی سیر و آویشن در جیره ی غذایی بر عملکرد مرغ های تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ | |
| احمد محبی فر، مهران ترکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 241.29 K | ||
| 4 | اثر جیره های حاوی سبوس گندم و برنج و آنزیم فیتاز بر خصصیات کیفی در تخم مرغ در مرغ های تخم گذار | |
| ع.ا ساکی، ع عطریان، س میرزایی، غ خداکرمیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.7 K | ||