کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 36

26 اثرات مقایسه ایی عصاره ی اتانولی گل میخک و Priformospora Indica برروی تیتر ایمنی درجوجه های گوشتی تحت تنش با دگزامتازون
ابوالفضل فرمانی کسجینی، مهدی هدایتی، مجتبی یاری، مهدی قبولی
مشاهده مقاله اصل مقاله 904.76 K

27 اثر فرآوری سویا بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین تحت تنش گرمایی
ایمانه صدرارحامی، غلامرضا قربانی، علی صادقی سفید مزگی
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.86 K

28 اثر فرآوری سویا بر ابقاء نیتروژن در گاوهای شیری هلشتاین
ایمانه صدرارحامی، غلامرضا قربانی، علی صادقی سفید مزگی
مشاهده مقاله اصل مقاله 344.27 K

29 اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و سالبوتامول بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری
حمیرا قاسمی، مسیح اله فروزمند، اصغر نقی ها، مصطفی محقق دولت آبادی، لیلا حیدری
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.95 K

30 بررسی اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده و سالبوتامول بر خصوصیات الشه بره های پرواری نژاد بهمئی
حمیرا قاسمی، مسیج اله فروزمند، محمدرضا بحرینی بهزادی، علی نقی کشتکاران، لیلا حیدری
مشاهده مقاله اصل مقاله 482.58 K

31 مقایسه بخش های نیتروژن دار برخی مواد خوراکی غنی از پروتئین عبوری با استفاده از روش CNCPS
پریسا خیراندیش، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 340.16 K

32 اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.12 K

33 تاثیر استفاده از سرکه در جیره غذایی بر روی عملکرد مرغان بومی ایلام
گل پسند محمدی، حمید حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.96 K

34 تاثیر روغن ماهی، کلزا و سویا بر میزان اکسیداسیون تخم مرغ و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغان تخم گذار سویه Tetra-SL
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.03 K

35 بررسی قابلیت تخمین ارزش تغذیه ای کنجاله سویا از تغییرات رنگ با استفاده از مدل های ریاضی
محمد صدقی، ابوالقاسم گلیان، پریسا رودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 75.94 K

36 تاثیر روش های فرآوری کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محدثه طوسی مجرد، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیگی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.96 K